Codzienna pielęgnacja

Specjalistyczne kosmetyki i profesjonalne preparaty dla najbardziej wymagającej skóry. Hipoalergiczne, przebadane pod kątem dermatologicznym. Masz coś, co możesz polecić?
Awatar użytkownika
hugo_79

Codzienna pielęgnacja

Post autor: hugo_79 »

Postanowiłam, że najwyższa pora na to, żeby trochę zmienić swoją pielęgnację, chciałabym wypracować sobie jakąś codzienną rutynę, żeby nieco bardziej zadbać o swoją skórę. nie da się ukryć, że czas ucieka, zaczęłam widzieć zmiany na mojej skórze, dlatego chcę kupić jakiś dobry krem przeciwzmarszczkowy. Możecie polecić jakieś sprawdzone kosmetyki tego typu?
Sylwka

Re: Codzienna pielęgnacja

Post autor: Sylwka »

U mnie podstawa to serum Super Lift 4D wygładzające z Eveline. To serum jest mega treściwe: super nawilża skórę, wzmacnia ją, a jednocześnie ją wygładza :) Efekt jest wow, dlatego bardzo je lubię:) Jak coś to kupiłam je w sklepie internetowym Eveline.
Izabulla

Post autor: Izabulla »

Dla mnie podstawą pielęgnacji skóry są kosmetyki z grzybem reishi od Orientana. To serum z retinolem i drugie z ceramidami to są totalne game changery jeśli chodzi o pielęgnację. Zresztą możecie sobie sprawdzić na https://www.orientana.pl/kategoria/skladniki/reishi Skóra po prostu odżywa i staje się mega jędrna oraz gładka w dotyku :)
madam

Post autor: madam »

Bardzo dobrą opcją, jeśli chodzi o poprawę stanu skóry suchej, podrażnionej i łuszczącej się, jest Neoglandyna. Produkt ten dostarcza kwasy tłuszczowe, które są dobre dla funkcjonowania i rozwoju skóry. Dzięki odpowiednim proporcjom oleju lnianego i oleju z ogórecznika, Neoglandyna może pomóc w łagodzeniu objawów skórnych.
ODPOWIEDZ