Gdzie kupić?
Specjalistyczne kosmetyki i profesjonalne preparaty dla najbardziej wymagającej skóry. Hipoalergiczne, przebadane pod kątem dermatologicznym. Masz coś, co możesz polecić?
- Aurelia60
Gdzie kupić?
Chciałabym zacząć używać kosmetyków z lepszym składem, które będą miały też dobry wpływ na moją (niestety niemłodą już skórę) - ale szczerze mówiąc, nie bardzo się na tym znam, nie wiem gdzie warto takie dermokosmetyki kupować? Czy może jakaś apteka internetowa jest godna uwagi, jeśli chodzi o asortyment pod tym względem? Dajcie mi znać, bo zmiana pielęgnacji jest moim priorytetem w tej chwili.
Re: Gdzie kupić?
Post autor: jacka »
co do aptek to ja najbardziej lubię doz, kupuję tam już od ładnych paru lat, maja bardzo fajne ceny, można sporo zaoszczędzić, obsługa jest miła, a do tego mam blisko do nich
Post autor: hamiszka »
Ja też lubię kupować w DOZie, mają bardzo dobre ceny, moje leki wychodzą u nich naprawdę w korzystnych cenach, kupuję u nich również suplementy i ceny też nie poszły do góry.
Post autor: zuzka28 »
Racja w DOZie mają dobre ceny na leki i suplementy, warto do nich chodzić, mają też sporo promocji i ceny u nich nie idą do góry jak w innych miejscach.
Post autor: Netka »
Ja też zauważyłam, że w doz mają najlepsze ceny obecnie, zarówno jeśli chodzi o leki czy suplementy. Często porównuję różne apteki i czasami naprawdę są spore różnice, sama czasami się dziwie. No ale dobrze, że można jeszcze gdzieś taniej coś kupić.
Post autor: ziarka »
Zdecydownie w DOZie mają najlepsze ceny. W moim mieście nie ma tańszej apteki, już nawet nie próbuje szukać, bo już robiłam porównania i DOZ właśnie wyszło najlepiej.
- kamilla
Jeśli suplementy to tylko bym szukała od marek gdzie stawiają na jakość, naturalny skład, także taki odpowiedni dla wegan. Na pewno takie suplementy znajdziecie w ofercie Gloowi. Mają Be Beauty na włosy, skórę i paznokcie, For Womens Health na wsparcie układu hormonalnego czy Flat Belly na wzdęcia i cały układ pokarmowy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki