Gdzie kupić?

Specjalistyczne kosmetyki i profesjonalne preparaty dla najbardziej wymagającej skóry. Hipoalergiczne, przebadane pod kątem dermatologicznym. Masz coś, co możesz polecić?
Awatar użytkownika
Aurelia60

Gdzie kupić?

Post autor: Aurelia60 »

Chciałabym zacząć używać kosmetyków z lepszym składem, które będą miały też dobry wpływ na moją (niestety niemłodą już skórę) - ale szczerze mówiąc, nie bardzo się na tym znam, nie wiem gdzie warto takie dermokosmetyki kupować? Czy może jakaś apteka internetowa jest godna uwagi, jeśli chodzi o asortyment pod tym względem? Dajcie mi znać, bo zmiana pielęgnacji jest moim priorytetem w tej chwili.
jacka

Re: Gdzie kupić?

Post autor: jacka »

co do aptek to ja najbardziej lubię doz, kupuję tam już od ładnych paru lat, maja bardzo fajne ceny, można sporo zaoszczędzić, obsługa jest miła, a do tego mam blisko do nich
hamiszka

Post autor: hamiszka »

Ja też lubię kupować w DOZie, mają bardzo dobre ceny, moje leki wychodzą u nich naprawdę w korzystnych cenach, kupuję u nich również suplementy i ceny też nie poszły do góry.
zuzka28

Post autor: zuzka28 »

Racja w DOZie mają dobre ceny na leki i suplementy, warto do nich chodzić, mają też sporo promocji i ceny u nich nie idą do góry jak w innych miejscach.
Netka

Post autor: Netka »

Ja też zauważyłam, że w doz mają najlepsze ceny obecnie, zarówno jeśli chodzi o leki czy suplementy. Często porównuję różne apteki i czasami naprawdę są spore różnice, sama czasami się dziwie. No ale dobrze, że można jeszcze gdzieś taniej coś kupić.
ziarka

Post autor: ziarka »

Zdecydownie w DOZie mają najlepsze ceny. W moim mieście nie ma tańszej apteki, już nawet nie próbuje szukać, bo już robiłam porównania i DOZ właśnie wyszło najlepiej.
Awatar użytkownika
kamilla

Post autor: kamilla »

Jeśli suplementy to tylko bym szukała od marek gdzie stawiają na jakość, naturalny skład, także taki odpowiedni dla wegan. Na pewno takie suplementy znajdziecie w ofercie Gloowi. Mają Be Beauty na włosy, skórę i paznokcie, For Womens Health na wsparcie układu hormonalnego czy Flat Belly na wzdęcia i cały układ pokarmowy.
ODPOWIEDZ