Powiększanie piersi
Jak dbać o figurę? Jak zachować dobry wygląd? Jak dbać o siebie? Dzielcie się doświadczeniami!
- Florentyna
Powiększanie piersi
Post autor: Florentyna »
Od dawna zastanawiam się nad tym, czy nie zdecydować się na operację powiększania piersi. Nawet robiłam już taki wstępny rekonesans wśród znajomych, ale też w internecie w poszukiwaniu opinii o najlepszych szpitalach chirurgii plastycznej w kraju, natomiast przeczytałam ostatnio też informację o tym, że jest coś takiego jak żel na powiększanie biustu. Słyszeliście o tym?
- wiola
Re: Powiększanie piersi
Moim zdaniem, to rekonstrukcja piersi w https://wilmed.pl/rekonstrukcja-piersi/ to gwarancja indywidualnego podejścia do każdej pacjentki. Zabieg przeprowadzany jest z wykorzystaniem najnowszych technologii, co pozwala na osiągnięcie estetycznych i trwałych rezultatów. Klinika zapewnia wsparcie na każdym etapie leczenia.
Post autor: bimas »
retyyygfjhnfghgfhfg gfhfghfghgfhfghfghgfh fghgfhgfhfghfghgfh 546546546546 fghgfrhfghfghfghgfhgfhgfh gfhgfhgfhfghgfhgfh fghgfhfghfghgfhgfhgfhg ghghgfhfghrghreghdf hfghdfhfdhtfujtru fghfghfghfghfghtfgh yuhtrytruyhfghcfhn
Post autor: Klara Zawadzka »
Ja wycofałam się z zabiegu bo udało mi się powiększyć piersi tabletkami o nazwie Breastfem. Z tego co doczytałam wcześniej jako jedyne w Polsce powodują produkcję tłuszczu w piersiach dzięki estrogenom. Jedyny minus to podczas stosowania antykoncepcja hormonalna czy inne tego typu nie są zalecane. Ale. te tabletki w 4 miesiące naprawdę powiększyły biust o ponad 1,5 rozmiar miseczki.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki