Cienie do powiek
Codzienna pielęgnacja i makeup. Czego używasz na co dzień? Które produkty najlepiej Ci się sprawdziły? Polecamy marki, recenzujemy kosmetyki.
- Błażena_76
Cienie do powiek
Post autor: Błażena_76 »
Poszukuję jakichś fajnych cieni do powiek. Postanowiłam trochę pobawić się makijażem, bo stwierdziłam, że sprawia mi to frajdę, więc dlaczego nie. I tutaj jest moje pytanie do Was, czy możecie polecić mi jakieś fajne palety cieni do powiek, z trwałymi cieniami? Jakie sprawdzają się u Was? Początkowo stawiam raczej na takie standardowe kolory, brązy, beże, szarości.
Re: Cienie do powiek
Post autor: Jonka »
Mnie nigdy nie zawiodły cienie do powiek z Eveline. Teraz używam Gimme More i jakość też jest 10 na 10. Ta paleta ma fajne kolory i cienie są dobrze wykonane jeśli chodzi o pigmentację i jakość.
Post autor: Manuela »
Polecam Tobie następujące palety do powiek. Sprawdzają się u mnie.
Anastasia Bevery Hills, Soft Glam Palette - Ta paleta jest ceniona za swoje piękne kolory i świetną trwałość. Zawiera wiele odcieni, brązów, beży i szarości, które idealnie pasują do Twoich preferencji.
Huda Beauty, Nude Palette - Ta paleta to prawdziwy bestseller. Znajdziesz w niej wiele naturalnych odcieni, w tym brązy, beże i szarości. Cienie są trwałe i łatwe w aplikacji.
Urban Decay, Naked 2 Basics - Kultowa paletka składa się z cieni w odcieniach beżu i brązu idealnych do tworzenia ponadczasowego makijażu. Cienie są napigmentowane i trwałe.
Too Faced, Peach Palette - Jeśli szukasz czegoś bardziej kolorowego, ta paleta może Cię zainteresować. Zawiera różne odcienie brzoskwini, w tym również szarości. Cienie są wysoko napigmentowane i mają matowe oraz metaliczne wykończenie.
Anastasia Bevery Hills, Soft Glam Palette - Ta paleta jest ceniona za swoje piękne kolory i świetną trwałość. Zawiera wiele odcieni, brązów, beży i szarości, które idealnie pasują do Twoich preferencji.
Huda Beauty, Nude Palette - Ta paleta to prawdziwy bestseller. Znajdziesz w niej wiele naturalnych odcieni, w tym brązy, beże i szarości. Cienie są trwałe i łatwe w aplikacji.
Urban Decay, Naked 2 Basics - Kultowa paletka składa się z cieni w odcieniach beżu i brązu idealnych do tworzenia ponadczasowego makijażu. Cienie są napigmentowane i trwałe.
Too Faced, Peach Palette - Jeśli szukasz czegoś bardziej kolorowego, ta paleta może Cię zainteresować. Zawiera różne odcienie brzoskwini, w tym również szarości. Cienie są wysoko napigmentowane i mają matowe oraz metaliczne wykończenie.
Post autor: luuna »
Mam kilka swoich ulubionych paletek ale wydaje mi się, że bardzo ważnym kosmetykiem jest też baza pod cienie do powiek. U mnie okazała się prawdziwą rewolucją, w końcu cienie mi nie znikają. Bardzo długo trzymają się na skórze, nie rolują się i nie zbijają w zagięciach powiek. Cieszę się, że zaczęłam stosować ten kosmetyk.
- mamapiotra
Post autor: mamapiotra »
Zgodzicie się ze mną ,że dobry makijaż z rana to podstawa. Bez makijażu wiele z nas nie wychodzi z domu. Na szczęście mamy do dyspozycji na prawdę dobre kosmetyki , ja i kilka koleżanek z pracy używamy te z firmy Avon ... i jesteśmy z tego faktu bardzo zadowolone. Uważam ,że właśnie kosmetyki z Avon mają jedną z najlepszych relacji jakości do ceny.
Post autor: kitulec »
Przeważnie cienie kupuję całymi paletami ale nie używam wszystkich kolorów tylko część która mi się najbardziej podoba. Ale jak się trafi czasem to kupuję też pojedynczy cień. Tak mi ostatnio wpadły w oko produkty od Eveline

Wróć do „Jakich kosmetyków używasz?”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?