henna do brwi z Ch.Laurenta

Codzienna pielęgnacja i makeup. Czego używasz na co dzień? Które produkty najlepiej Ci się sprawdziły? Polecamy marki, recenzujemy kosmetyki.
OlaMór

henna do brwi z Ch.Laurenta

Post autor: OlaMór »

Kochane jade niebawem na zakupy do Rossmana i mam takie pytanie na szybko. Warto kupić tą jednoskładnikową hennę do brwi z Christiana Laurenta ? używał ktoś ? jakie opinie ?
kingąla

Re: henna do brwi z Ch.Laurenta

Post autor: kingąla »

ogólnie ich kosmetyki znam i polecam ale do tej pory używałam tylko tych pielęgnacyjnych jak kremy czy płyny micelarne. o tej hennie pierwsze słysze...
miśka

Post autor: miśka »

a ja polecam! nie pamietam juz kiedy ostatni raz bylam u kosmetyczki na hennie :) ta jest bardzoi prosta w użyciu i nie da się nią zrobić sobie krzywdy :)
gabilącka

Post autor: gabilącka »

no to fakt, fajny kosmetyk. jest niedrogi a przy tym bardzo wydajny. Efekt utrzymuje się do 4 dni wiec nie trzeba codziennie tych brwi stylizować. kupuj :)
OlaMór

super, bardzo dziekuje za błyskawiczne odpowiedzi. jutro kupie i od razu przetstuje, podziele się wrazeniami :)
gabilącka

Post autor: gabilącka »

i jak i jak OlaMór? stylizacja brwi wykonana :)?
OlaMór

haha tak, zapomniałam napisać ( skleroza nie boli ;p). No co 4 dni nakładam henne i juz zapomniałam co to wizyta u kosmetyczki haha :) nie wiedziałam, ze to może być takie proste, wystarczy miec tylko odpowiedni ksometyk pod ręką :)
ODPOWIEDZ