Kosmetyki Mary Kay
Codzienna pielęgnacja i makeup. Czego używasz na co dzień? Które produkty najlepiej Ci się sprawdziły? Polecamy marki, recenzujemy kosmetyki.
- Maja
Kosmetyki Mary Kay
Dziewczyny, znacie Mary Kay? Spojrzałam na półkę ile mam ich kosmetyków i tak pomyślałam... a może by zostać konsultantką? Macie jakąś wiedzę na ten temat? A może któraś z Was już taką konsultantką jest i mogłaby się podzielić opinią? 

- Masza
Re: Kosmetyki Mary Kay
Muszę przyznać, że po raz pierwszy słyszę o tej marce, ale chętnie się z nią zapoznam. Jednocześnie jestem bardzo ciekawa, czy któraś z Was stosowała może takie produkty https://www.aptekagalen.pl/a-derma ? Jeżeli tak, będę bardzo wdzięczna za informacje, na temat tego, jak waszym zdaniem się sprawdzają:).
- Luiza
To nie są kosmetyki dostępne w każdej drogerii, więc możesz nie znać. Chociaż wydaje mi się, że jednak firma jest dość znana mimo wszystko. Przede wszystkim mają swietną jakość, to już wyższa półka. Konsultantkę mam w rodzinie, moja siostra. Coś konkretnego chciałabyś wiedzieć? Mogę jej zapytać co i jak.
- Nakia
Ja przez jakiś czas byłam konsultantką w Mary Kay i szczerze powiem, że kiedyś chętnie do tego wrócę, ale niestety ze względu na dzieci i pracę na etacie musiałam trochę zwolnić. Ogólnie świetna atmosfera, są spotkania kosmetyczne, możesz poznać fajne kobietki z okolicy no i przetestować sporo nowości kosmetycznych. Zarobić też można, oczywiście ma na to wpływ przede wszystkim Twoje zaangażowanie.
- bipbip
To jest właśnie fajne w tego typu pracach, że jest się między ludźmi i jest fajna okazja spotkać się z dziewczynami, pogadać. No i dobre pieniądze można zarobić tylko trzeba się trochę wysilić.
- Luiza
Nikt Ci niczego nie narzuca, pracujesz ile chcesz i możesz, od tego zależą Twoje zarobki. To bardzo elastyczne zajęcie, ja sobie takie rozwiązanie chwalę, bo u mnie w obecnej sytuacji różnie bywa z czasem i możliwościami 

- Luiza
Musisz na początek kupić produkty, bo przecież z pustymi rękami do klientek nie pójdziesz. Ale nie masz się o co martwić, bo jak ich nie sprzedasz i jednak uznasz, że to nie jest praca dla Ciebie to zwrócą Ci pieniądze.
telemecanique vcf1
telemecanique vcf1
- Maja
Wiecie co, stwierdziłam, że... co mi szkodzi spróbować?
Jestem umówiona na spotkanie z konsultantką i zacznę działać w czerwcu. Wstępne rozpytanie wśród znajomych babeczek wskazuje, że mam już pierwsze klientki zainteresowane Mary Kay. 

Wróć do „Jakich kosmetyków używasz?”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?