Perfumy do torebki

Codzienna pielęgnacja i makeup. Czego używasz na co dzień? Które produkty najlepiej Ci się sprawdziły? Polecamy marki, recenzujemy kosmetyki.
Awatar użytkownika
Malina

Perfumy do torebki

Post autor: Malina »

Chciałabym kupić sobie jakąś mniejsza fiolkę perfum, żeby nosić ze sobą na co dzień, w torebce. Zastanawiam się tylko w jakiej formie będzie najwygodniej. Czy kupić coś takiego jak fiolki podróżne, wtedy sama będę sobie co jakiś czas uzupełniać swoimi perfumami. Czy może kupić sobie odlewki perfum, bo wiem, że perfumeria Kalaaps ma coś takiego w ofercie.
Kinga27

Re: Perfumy do torebki

Post autor: Kinga27 »

Hej. Myślę, że buteleczkę o pojemności 100 ml. spokojnie spakujesz do podróżnego bagażu. Ja swoje ulubione perfumy- Mugler Angel zawsze mam przy sobie gdy wybieram się na urlop czy nawet weekend. Teoretycznie mogłabym nabyć tester ale po co? Flakonik jest nieduży i całkiem zgrabny, zobacz: https://perfumy.pl/product-pol-7111-Mug ... iazda.html . Wydobywające się z niego aromaty zaś zawsze przypominają mi najwspanialsze wakacje, nawet gdy urlop przypadnie mi zimą. Intensywne, orientalne nuty owocowe i kwiatowe "dosłodzone" nieco wanilią, wprawiają mnie w pozytywny nastrój o każdej porze roku i w każdej sytuacji.
ODPOWIEDZ