przeziębienie
Codzienna pielęgnacja i makeup. Czego używasz na co dzień? Które produkty najlepiej Ci się sprawdziły? Polecamy marki, recenzujemy kosmetyki.
przeziębienie
Post autor: Sławomir19 »
Witam, nie wiesz zbyt wiele na temat przeziębienia? Na stronie https://sambucol.pl/jak-leczyc-przezieb ... iemowlaka/ znajdziecie bardzo dużo informacji na temat leczenia przeziębienia u niemowlaków. Według mnie warto czytać na takie tematy, a co Wy o tym myślicie?
Re: przeziębienie
Post autor: Miłka »
Moim zdaniem są dwie bardzo ważne sprawy , wpływające na stan naszego zdrowia. Po pierwsze to aktywność fizyczna i po drugie to odpowiednio dopasowana dieta. Oczywiście pamiętajmy też o regularnych badaniach okresowych i jeśli to będzie konieczne o wizycie u lekarza. Czy jednak zawsze przy byle dolegliwości musimy udawać się do lekarza ? - pewnie ,że nie. Wystarczy wiedza i odpowiednie leki by znać sposób jak udrożnić nos https://conakatar.pl/kompendium-wiedzy/jak-odetkac-nos/
Post autor: Luna4 »
Oczywiście lepiej zapobiegać niż leczyć, dlatego warto zdrowo się odżywiać i spędzać czas na świeżym powietrzu, wprowadzić aktywność fizyczną. Jednak w takim okresie jak ten warto zaopatrzyć się w leki na gardło bo przeziębienia są jego nieodłączną częścią, niestety.
Post autor: inna033 »
Od niedawna do mojej domowej apteczki kupiłam krople do nosa dla dziecka Nasic. Ostatnio moje dzieci regularnie to używają, także w końcu znalazłam produkt który ma fajny aplikator, moje dzieci to prawie nie zauważają że coś im robię. Bardzo wam polecam.
Post autor: nieegodnaa »
Ja to jak zachoruję, to pół biedy, gorzej, jeśli trafi się coś takiego jak dziecko z katarem w przedszkolu , ale to staram się wtedy wzmocnić to u mojego dziecka, żeby jednak nie zachorowało. Mam nadzieję, że to jednak nie będzie aż takim problemem i ono nie będzie chorowało.
ewax bronisze
ewax bronisze
Post autor: Hania7 »
W trosce o komfort i zdrowie najmłodszych, warto zwrócić uwagę na skuteczne i delikatne metody udrażniania nosa. Dla rodziców poszukujących sprawdzonego rozwiązania, aspirator do noska https://asplaneta.pl/aspiratory-do-nosa może okazać się nieocenionym pomocnikiem w codziennej pielęgnacji. Jego łagodne działanie i prostota użycia to klucz do szybkiego powrotu do komfortowego oddychania dla malucha.
Post autor: Daniella »
Naturalne sposoby na przeziębienie są najlepsze. Dużo ciepłego picia - mleko, herbatki, soki. Do tego syrop z cebuli, czosnek na kanapeczki, odpoczynek i po dwóch, trzech dniach będzie na pewno lepiej.
Post autor: Aniela »
Jak chcecie sobie pomóc przy katarze i kaszlu w sposób bezpieczny, to dobrze jest robić inhalacje z soli fizjologicznej. Sposob w pełni bezpieczny, a super odblokowuje nos i pomaga odkrzutusić to co zalega w gardle. Jak nie macie to warto kupić dobry inhalator, który przydaje się przy tego typu infekcjach, ale także przy poważniejszych chorobach (np. zapalenie oskrzeli czy płuc). My mamy pulmocare kupiony na allegro. Cena całkiem przystępna, a sprzęt super. Dla mnie najważniejsze że ma 4 tryby pracy - więc nadaje sie do inhalacji od gardła po płuca (tryby pracy dają różną wielkość cząstek, im mniejsze cząstki tym głebiej docieraja). Do inhalacji przy przeziębieniu używam trybu 0 - największe cząstki.
Wróć do „Jakich kosmetyków używasz?”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?