Skąd zamawiać lakiery?

Codzienna pielęgnacja i makeup. Czego używasz na co dzień? Które produkty najlepiej Ci się sprawdziły? Polecamy marki, recenzujemy kosmetyki.
Awatar użytkownika
Dorota

Skąd zamawiać lakiery?

Post autor: Dorota »

Hej, dziewczyny. Znacie www.akcesoriakosmetyczne.com.pl? Jeśli nie, serdecznie wam polecam. To sklep z akcesoriami, lakierami, żelami i wieloma innymi rzeczami do paznokci od fajnych producentów. Mają też w ofercie rzeczy do brwi i rzęs, a nawet do depilacji. Full opcja, polecam! ;)
Awatar użytkownika
argentynka

Re: Skąd zamawiać lakiery?

Post autor: argentynka »

Koleżanka polecała Neonail Poland. Tylko oni mają lakiery hybrydowe.
Awatar użytkownika
Kinia

Post autor: Kinia »

Na rynku jest mnóstwo takiego asortymenty, ale niestety dużo również ma słabą jakość. Najlepszy sklep z lakierami hybrydowymi to Cuccio https://cuccio.pl/pl/c/Hybrydy-Cuccio-Veneer/36. Posiadają profesjonalne lakiery, bardzo łatwe w aplikacji i w dodatku dbające o płytkę paznokcia. Jeśli jeszcze ich nie znacie, to teraz jest dobra okazja. Mają przeceny na lakiery 20%
Awatar użytkownika
elena

Post autor: elena »

Tutaj https://hbprofessional.pl/ masz namiary na fajny sklep. Mają spory asortyment. Z tego co wiem to są też lakiery, oliwki do skórek i paznokci itp. To kosmetyki profesjonalne - wybrane przez profesjonalistów. Także skuteczne i najwyższej jakości. W mojej ocenie mega ciekawa ofert i z pewnością znajdziesz tam to czego potrzebujesz.

UWAGA! nie płaci za usługi SEO
Awatar użytkownika
izolda

Post autor: izolda »

Ja teraz nie maluje paznokci na żadne kolory, tylko kupiłam sobie odżywkę z BIO VEGAN NAIL CARE od Bielendy ;) Ja mam tą z pszenicą ale wiem że są jeszcze dwie inne - na pewno kupię na próbę jak skoncze już tą
ODPOWIEDZ