torba na ramię
Codzienna pielęgnacja i makeup. Czego używasz na co dzień? Które produkty najlepiej Ci się sprawdziły? Polecamy marki, recenzujemy kosmetyki.
torba na ramię
Post autor: Błazej2133 »
Cześć, zastanawiacie się gdzie będzie dostępna torba skórzana męska na ramię? Zerknijcie na https://e-mcklein.pl/pol_m_Dla-Niego_Sk ... e-349.html Znajdziecie w tym sklepie torby na ramię naprawdę dobrej jakości. Podobają Wam się tego typu torby?
- Klara33
Re: torba na ramię
Faktycznie niezłe modele. Myślę, że bez problemu znajdziesz coś dla siebie. Ja mogę zaproponować z kolei coś dla pań. Bardzo ładne torby damskie mają tutaj https://panpablo.pl/pol_m_Prezenty_Dla- ... -1187.html . Warto takich akcesoriów szukać w sklepach online. Tam jest największy wybór.
- mamapiotra
Post autor: mamapiotra »
Nie tak dawno były urodziny mojego męża więc postanowiłam sprawić mu niespodziankę, jak się okazało miłą.Ukradkiem usłyszałam ,że na okres letni musi kupić sobie właśnie torbę na ramię - listonoszka męska .Torba bardzo mu sie podobała , zresztą ja tez uważam ,że wybrałam najlepszą jaką widziałam.
- Katarzyna
Ja jakiś czas temu zapisałam się na siłownię, więc potrzebne mi jakaś fajna, damska torba sportowa
Jak na razie bardzo spodobała mi się ta torba Puma w sklepie internetowym Sport-Connection. A Wy co o niej sądzicie? Wydaje mi się, że jej cena też jest bardzo atrakcyjna 

Wróć do „Jakich kosmetyków używasz?”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?