brzydki zapach z pochwy! co to moze byc?

Zabiegi, kosmetyczki, powikłania, cenniki, kogo unikać,
Awatar użytkownika
izolda

brzydki zapach z pochwy! co to moze byc?

Post autor: izolda »

co moze oznaczac nieprzyjemny zapach z pochwy? jak sie go pozbyc? zwykle plyny do higieny intymnej sobie nie radza..
Awatar użytkownika
laleczka

Re: brzydki zapach z pochwy! co to moze byc?

Post autor: laleczka »

moze byc jakies zakazenie lub infekcja. zobacz sobie na https://tantumrosa.pl/jak-rozpoznac-nie ... -z-pochwy/ moze sie troche uspokoisz, ale koniecznie do lekarza, bo moga byc potrzebne leki
Awatar użytkownika
malasarenka

Post autor: malasarenka »

jesli plyny sobie nie radza to najprawdopodobniej jest to infekcja. powinnas koniecznie udac sie do lekarza bo moze sie to rozwinac w cos paskudnego. nie wiem tez jak czesto robisz cytologie bo prawidlowo robi sie co roku taka profilaktyke i szczerze cie do tego zachecam bo u mnie wyszla nieprawidlowa. zrobilam wiecej badan i wyszlo - wirus HPV. Perspektywa chorowania na raka szyjki nie pasuje mi w tak mlodym wieku wiec zaczelam stosowac polecony przez lekarza zel papilocare (bez recepty) ktory cofa wszystkie zmiany powstale przez wirusa. Po zakonczeniu mam ponowne badania kontrolne
Awatar użytkownika
kalimera

Post autor: kalimera »

Każda infekcja intymna powinna być szybko zwalczana, żeby się nie rozwinęła i nie doprowadziła do poważniejszych problemów. Podłoża danej infekcji moga być grzybicze lub bakteryjne. Z oboma rodzajami pomoże Wam się uporać octenistept. Jest to spray działający antygrzybiczo i antywirusowo dzięki czemu szybko zwalcza infekcje. Jest to preparat w sprayu więc jego stosowanie jest banalnie proste. Warto wypróbować, bo niestety męczenie się z infekcją intymną nie jest zbyt przyjemne.
Awatar użytkownika
Kalinka33

Post autor: Kalinka33 »

Kiedy pojawi się niespodziewanie infekcja dróg intymnych trzeba sięgnąć po lek zawierający oktenidynę. Dzięki temu szybko pozbędziecie się infekcji bakteryjnej, a co za tym idzie nie rozwinie się ona i szybko przestaniecie odczuwać dyskomfort. A ttakie infekcje dopadają w najmniej spodziewanych momentach, kiedy nie ma bezpośredniego, szybkiego dostępu do lekarza.
Awatar użytkownika
ravi

Post autor: ravi »

To mi wygląda na infekcje intymne :( Jeżeli często miewasz takie problemy to zdecydowanie polecam udać się do ginekologa - pomoże ustalić rodzaj infekcji (bakteryjna, czy grzybicza) i dobierze odpowiedni sposób leczenia. Wówczas już takie dolegliwości nie powinny Cię męczyć :)
ODPOWIEDZ