Operacja piersi
Zabiegi, kosmetyczki, powikłania, cenniki, kogo unikać,
- gigilka
Operacja piersi
Jak wyżej
Są tu panie po operacji powiększenia biustu? Chyba dojrzałam do tej decyzji i uzbierałam wystarczająco dużo kasy. Zastanawiam się, jak mam wybrać implanty, ich rozmiar? Czy to lekarz dopasuje ich wielkość? Nie chcę dużych piersi, może o miseczkę lub dwie większe (teraz mam drobne A).

- malasarenka
Re: Operacja piersi
Post autor: malasarenka »
Zaden dobry lekarz nie powinien zgadzac sie na drastyczne zmiany po pierwsze ze wzgledu na zdrowie fizyczne po drugie ze wzgledu na psychike. Ja powiekszalam swoje w klinice Grzesiak http://klinikagrzesiak.pl/powiekszenie-piersi/ wybralam powiekszanie tluszczem a nie silikonami bo jest bardziej naturalne. Teraz mam piekne krągłe C 

- lemonkamonka
Post autor: lemonkamonka »
Powiększanie tłuszczem? w jaki sposób to ma być lepsze, bezpieczniejsze i bardziej naturalne od powiększenia implantami? Ta metoda jest nieprzebadana, ryzykowna dla organizmu, a efekt nie jest trwały. Powiekszenie implantami tez moze dac ladny naturalny efekt
- domilako
Hmm, jeśli chodzi o implanty to najlepsze recenzje ma chyba Mentor... polecam zerknąc w necie jak wyglądają, mają rózne rodzaje miseczek itp. Sporo celebrytek je wybiera, więc to produkt z wyższej pólki, ale cena jest w porzadku.
- gigilka
Właśnie ostatnio na nie zerkałam. Najbardziej spodobały mi się anatomiczne, wyglądają mega naturalnie.., właśnie o taki efekt mi chodzidomilako pisze: ↑10 maja 2020, 23:35 Hmm, jeśli chodzi o implanty to najlepsze recenzje ma chyba Mentor... polecam zerknąc w necie jak wyglądają, mają rózne rodzaje miseczek itp. Sporo celebrytek je wybiera, więc to produkt z wyższej pólki, ale cena jest w porzadku.
Post autor: anikką »
Ja, może niestandardowo, bo nie mówi się o tym zbyt dużo, zmniejszyłam swój biust. Był on zbyt duży w stosunku do mojej sylwetki, tylko niepotrzebnie mi ciążył. Zawsze marzyłam o maksymalnym rozmiarze D, a miałam o wiele, wiele większy. Na operacji byłam u chirurga Łątkowskiego z kliniki w Polanicy-Zdroju. To rzetelny specjalista, z zadaniem poradził sobie świetnie. Moje piersi są nie tylko mniejsze, ale też i uniesione, jędrniejsze, takie, jakie chciałam mieć. Cenowo wyszło korzystnie, a blizny są praktycznie niewidoczne, polecam.
Post autor: Mariś »
Zgadzam się, że jeśli chodzi o implanty, to właśnie mentory są jednymi z najlepszych. Sama mam takie, dr Anna Olender https://drolender.pl dobrała mi odpowiedni rozmiar i rodzaj (anatomiczny). Piersi wyglądają super naturalnie
jestem naprawdę bardzo zadowolona.

Post autor: maleńka23 »
Mam nadzieje tylko, że każdy jak wybiera specjalistę do zabiegu to robi to z głową i z rozsądkiem
na pewno warto wziąć pod uwagę doktor Żukowską z Łodzi, która jeśli chodzi o zabiegi chirurgiczne i powiększanie piersi ma przeogromne doświadczenie`! Tacy ludzie są na wagę złota

Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki