Powiększanie piersi
Zabiegi, kosmetyczki, powikłania, cenniki, kogo unikać,
- PatkaNowak
Powiększanie piersi
Post autor: PatkaNowak »
Moje drogie
Co sądzicie o zabiegu powiększania piersi? Jestem raczej przeciwniczką takiego ingerowania w swoje ciało. Muszę jednak przyznać, że moja przyjaciółka poddała się operacji i wygląda świetnie.
Co sądzicie o zabiegu powiększania piersi? Jestem raczej przeciwniczką takiego ingerowania w swoje ciało. Muszę jednak przyznać, że moja przyjaciółka poddała się operacji i wygląda świetnie.
- OliwiaL
Re: Powiększanie piersi
Szczerze mówiąc to sama się zastanawiałam ostatnio, jaki gabinet oferuje powiększane piersi we Wrocławiu. Uważam, że wszystko jest dla ludzi. Nauka też idzie do przodu, więc tego typu zabiegi są coraz bardziej bezpieczne. Mam nadzieje, że trafię na osobę która nie tylko dobrze przeprowadzi operację, ale też doradzi jaki rozmiar dobrać. Nie chciałabym przesadzić 

- kiepurka
U tej Pani doktor w Łodzi - Żukowskiej moja szwagierka robiła zabieg powiększania piersi i bardzo chwaliła. Zresztą widać że jest dobrze bo bardzo szybko doszła do siebie i wróciła do pracy i ćwiczeń a piersi naprawdę teraz ma sporo większe
- izolda
Nie mam absolutnie nic przeciwko, tylko trzeba na pewno rozsądnie wybrać odpowiednią i porządną klinike która ma dobrych specjalistów. Na przykład ja robiłam zabieg w http://klinikagrzesiak.pl/ - od pierwszej wizyty naprawdę wszystko profesjonalnie! i w miłej atmosferze
- malva
Sama jestem po takim zabiegu
Na pewno warto się do niego odpowiednio przygotować i na pewno nie zaszkodzi zapoznać się tymi poradami od ekspertów w tej dziedzinie http://piersi.info.pl/porady-ekspertow/. Ja sama przejrzałam tą stronę od deski do deski kilka razy i szłam świadoma tego co mnie czeka 

- kinnia
o malva to tak jak ja
długo z nią zwlekałam, odkładałam pieniądze na zabieg aż w końcu nadszedł ten dzień
od tametj chwili jestem szczesliwa, pewna siebie i zwyczajnie lubie patrzeć na siebie w lustrze
i też nosze Mentory 

Post autor: Kamą1982 »
Czy nie lepiej najpierw sprawdzić naturalne sposoby powiększania piersi. Kilka sposobów można znaleźć na tej stronie: Jak powiększyć piersi?
Post autor: Urszólka »
Teraz implanty wcale nie wyglądają sztucznie
naprawdę można uzyskać bardzo fajny efekt, naturalny. Ja poszłam do https://www.raczkowska.pl/ - to świetna klinika. A mój zabieg wykonywała Marta Raczkowska-Muraszko <3 świetna pani doktor!

Post autor: kamiś032 »
Trzeba tylko wybrać dobrego specjalistę. Poczytaj w internecie opinie, przejdź się na pierwsze konsultacje i nie ma się czego obawiać. Siostra wybrała dr Żukowską i jak byłam u niej ostatnio, to już blizny się zagoiły i jej piersi są teraz naprawdę rewelacyjne.
Post autor: marń »
Z decyzją o powiększeniu piersi zwlekałam kilka lat. Rozważałam różne opcje, myślałam, że może mi się odmieni zdanie, ale jednak od praktycznie zawsze chciałam mieć większy biust, marzyłam o rozmiarze C - nie jest to może ogromna zmiana, ale chodziło mi o ładne piersi, które się nie rozchodzą na boki, tylko są jędrne i uniesione. Takie właśnie piersi zrobił mi chirurg Łątkowski z kliniki w Polanicy-Zdroju. O tym lekarzu mogę mówić tylko w superlatywach, bo jest naprawdę rzetelny. Wysłuchał mnie, zaproponował rozmiar, dobrał implanty, wszystko wykonał jak najbardziej profesjonalnie.
Post autor: aińkm »
Piersi powiększałam u chirurga Knakiewicza http://knackclinic.com/zabiegi/powiekszanie-piersi/ z Knack Clinic we Wrocławiu. Tradycyjnie, wybrałam implanty, wszystko dokładnie ustaliłam na konsultacjach z tym lekarzem, w tym rozmiar, to, jak mają wyglądać dokładnie, itp. Do zabiegu zostałam zakwalifikowana i chirurg już przeprowadził operację powiększenia biustu. Rekonwalescencja była w porządku, a efekt końcowy jest genialny. Moje piersi są teraz o wiele pełniejsze, jędrniejsze i uniesione
.

Post autor: Zołzka »
Ja się zastanawiałam nad tą operacją, ale teraz - po, mogę powiedzieć tylko tyle, że naprawdę było warto. Dzięki dr Olender https://drolender.pl mam piękne piersi, które wyglądają naprawdę naturalnie.PatkaNowak pisze: ↑28 gru 2019, 15:58 Moje drogie
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki