Salon Alicja - Gdańsk - opinie

Zabiegi, kosmetyczki, powikłania, cenniki, kogo unikać,
Awatar użytkownika
elena

Salon Alicja - Gdańsk - opinie

Post autor: elena »

Szukam dobrego salonu kosmetycznego w Gdańsku. Koleżanka poleciła mi ten http://salonalicja.pl/. Mają rozsądne ceny i wiem, że stosują nowoczesne metody kosmetyczne. Chodzi mi głównie o depilację, a oni takie zabiegi wykonują. Co o nim sądzicie? Jakie macie opinie na ten temat? Widziałam, że Salon Alicja cieszy się sporą popularnością, ale oczywiście chętnie poznam i Wasze opinie. Z góry dzięki :)
Ostatnio zmieniony 14 sty 2020, 11:53 przez elena, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
klara

Re: Salon Alicja - Gdańsk

Post autor: klara »

Jeśli chodzi o mnie to mam bardzo dobrą opinię o Salonie Alicja. Ja akurat wykonywałam tam zabiegi nawilżające na twarz, ale moja siostra była tam na depilacji i jest zadowolona. Myślę, że warto tam się wybrać na wizytę. Miła, kompetentna obsługa i fachowo wykonane zabiegi.
Ostatnio zmieniony 14 sty 2020, 11:02 przez klara, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Doria

Post autor: Doria »

Ja też polecam salon Alicja. Byłam tam akurat na masażu relaksacyjnym i polecam wszystkim. Przynosi długotrwały efekt relaksu. Sama też zastanawiam się nad depilacją, bo mają akurat promocję na to. Mam nadzieję, że moja opinia ci pomogła. Mam sporo koleżanek, które do nich chodzą i zawsze są mega zadowolone. Śmiało korzystaj.
Awatar użytkownika
Klara33

Post autor: Klara33 »

Byłam tam raz, ale miło wspominam wizytę . Pamiętam, że to, co mnie zdziwiło, to całkiem niskie ceny. A same zabiegi też bardzo profesjonalnie wykonano. Warto się tam wybrać i samemu ocenić. I rzuć okiem na tą ich stronę salonalicja.pl - zawsze jest info o aktualnych promocjach. Kto nie lubi trochę zaoszczędzić.
Awatar użytkownika
Katy

Post autor: Katy »

Ej ten salon jest super. W Salonie Alicja robię sobie manicure i pedicure. I zawsze jestem zadowolona z efektu. Panie są miłe i widać, że posiadają wiedzę na temat kosmetologii i tego, co robią. Wiem, że opinia może wydawać się subiektywna, ale dla mnie rewelacja i jak koleżanki wyżej - polecam.

wprowadzanie owoców do diety niemowlaka
Awatar użytkownika
Marysia28

Post autor: Marysia28 »

Salon Alicja znam bardzo dobrze. W mojej opinii jest to jeden z najlepszych gabinetów kosmetycznych w Gdańsku. Korzystam ja, moja siostra i mama. No i całkiem sporo koleżanek. Panie tam pracujące zawsze służą przydatną wiedzą. Polecą zabieg, doradzą pielęgnację. Wiedzą co robią i nie traktują klientów sztampowo. Dla mnie to duży plus takie indywidualne podejście, bo wiadomo - każda skóra ma nieco inne potrzeby.
Awatar użytkownika
Rosa

Post autor: Rosa »

Ja nie byłam jeszcze w tym salonie, ale jestem zapisana na wizytę. Zdecydowałam się po opinii mojej koleżanki, która bardzo ich chwali. Już nie mogę się doczekać wizyty. Bo wiem, że na pewno będę zadowolona. Sporo dowiedziałam się z ich stronki salonalicja.pl. Też rzuć okiem, bo wszystkie zabiegi są fajnie opisane i wiadomo na co człowiek się decyduje.
Awatar użytkownika
Klara33

Katy pisze: ↑14 sty 2020, 10:35 W Salonie Alicja robię sobie manicure i pedicure. I zawsze jestem zadowolona z efektu.
A jaki manicure robiłaś? Ja chciałabym wypróbować te hybrydy. Widziałam, że w Salonie Alicja też robią. No i chyba bym się zapisała. Dziewczyny mówią, że taka hybryda to nawet do 3 tygodni się utrzymuje i ładnie wygląda. Ta robiona tutaj też? Według Twojej opinii warto czy nie?
Awatar użytkownika
WiolkaW

Post autor: WiolkaW »

Dostałam kiedyś w prezencie bon na zabieg w Salonie Alicja i skorzystałam z masażu. Z salonu wyszłam w końcu zrelaksowana i wypoczęta. Czułam się jak nowo narodzona. Moja opinia o nich może być wyłącznie pozytywna. Polecam też inne ich zabiegi - szczególnie te na ciało np. peelingi itp. Skóra jest cudowna po takim zabiegu.
Awatar użytkownika
klara

Post autor: klara »

O tak. Na ciało też są super. Szczególnie urzekł mnie zabieg odżywczo-regenerujący.
A tak w ogóle to fajnie, że powstał taki wątek. W Gdańsku sporo jest salonów. Czasami ciężko wybrać. A Salon Alicja zdecydowanie wart jest polecania. O czym zresztą świadczą wszystkie zebrane tu (i nie tylko tu) opinie.
Ostatnio zmieniony 14 sty 2020, 11:04 przez klara, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Katy

Post autor: Katy »

Klara33 - ja przedłużam paznokcie żelem u nich. Moje naturalne nawet przy hybrydach się łamią niestety. Ale wiem, że w Salonie Alicja masz do dyspozycji też hybrydki. Jak napisałam, sama nie korzystałam, ale moje koleżanki polecają. Ich opinie są zawsze dla mnie cenne także może i Ciebie zachęcą :)
Awatar użytkownika
Klara33

Wielkie dzięki za info :) Takie bezpośrednie opinie są moim zdaniem najlepsze. Ja mam Salon Alicja bardzo blisko domu, dlatego na te hybrydy też się pewnie zapiszę.
Awatar użytkownika
morgana

Post autor: morgana »

Z ciekawości przejrzałam opinie na temat Salonu Alicja także na innych forach i niemal wszystkie są pozytywne. W sumie nie dziwi mnie to, bo ceny mają przystępne, a zabiegi wyglądają na profesjonalne. Akurat w Gdańsku studiuję i chętnie przetestuję ich masaże.
Awatar użytkownika
elena

Post autor: elena »

Dzięki za wszystkie opinie. Bardzo przydatne. Ciekawi mnie jeszcze ta depilacja u nich. Widziałam, że na stronie Salonu Alicja jest info, że w przypadku depilacji laserowej można taniej kupić pakiety - 4 zabiegi w cenie 3. Ktoś wie coś na ten temat?
Awatar użytkownika
Doria

Post autor: Doria »

Tak, to prawda. W Salonie Alicja jest teraz ta promocja. I właśnie ja też myślę o depilacji u nich. Mega fajna cena. A czas na wykonanie zabiegu też świetny. Na lato bikini będzie się idealnie prezentować :D Daj znać jakbyś skorzystała. Czekam na Twoje opinie :D
Awatar użytkownika
sersosi

Post autor: sersosi »

Odwiedź ten artykuł aby dowiedzieć się wiecej https://amfet.pl
Awatar użytkownika
keny

Re: Salon Alicja - Gdańsk - opinie

Post autor: keny »

No i nie znam tego miejsca, ale wydaje mi się, że to nic złego, bo jednak wszędzie są dobre gabinety kosmetologii. We Wrocławiu na przykład wiele dziewczyn chodzi tutaj https://centrum-beautytime.pl/usuwanie- ... nia-twarz/ na depilację, paznokcie, masaże, zabiegu upiększające, odmładzające i wiele, wiele innych. Po prostu kto pyta, nie błądzi. Tak szukaj miejsca odpowiedniego.
ODPOWIEDZ