Salon Villa Urody opinie

Zabiegi, kosmetyczki, powikłania, cenniki, kogo unikać,
Awatar użytkownika
Delia
Kontakt:

Salon Villa Urody opinie

Post autor: Delia »

Od dłuższego czasu zastanawiam się nad zrobieniem sobie makijażu permanentnego. Jednak mam pewne obawy, że nie będę zadowolona z efektu i nic już się nie da zrobić przez dłuższy czas. Szukam dobrego gabinetu kosmetycznego i myślałam o tym salonie https://villaurody.pl/. Wiele kobiet go chwali, bo mają nowoczesny sprzęt i metody. Co o nich uważacie? Macie jakieś opinie na temat salonu Villa Urody? Warto zrobić u nich makijaż permanentny?

samochody do renowacji
Awatar użytkownika
Aneczka

Re: Salon Villa Urody opinie

Post autor: Aneczka »

W mojej opinii makijaż permanentny to fajna sprawa. Można na dłuższy czas poprawić sobie wygląd i nie martwić się makijażem. Ja w salonie Villa Urody robiłam inne zabiegi, nie makijaż, ale widziałam, że wiele dziewczyn korzysta. Robią, są zadowolone i faktycznie ładnie się to prezentuje. Moim zdaniem spokojnie możesz u nich zrobić, bo mają doświadczenie w tym co robią.
Awatar użytkownika
Klara33

Post autor: Klara33 »

Znam salon Villa Urody i polecam wszystkim, nie tylko paniom. W mojej opinii można tam profesjonalnie wykonać każdy zabieg, bo współpracują m.in. z lekarzami chirurgii, dietetykami czy masażystami. Ja szczególnie polecam masaże, sama z nich korzystam regularnie. Makijaż z kolei robiła moja koleżanka - usta i jest mega zadowolona. Bardzo naturalny efekt.
Awatar użytkownika
Doria

Post autor: Doria »

Ja często korzystam z tego salonu. Według mnie to, co wyróżnia salon Villa Urody spośród innych gabinetów, to ich zakres usług. Można tam zapisać się na opalanie, piercing, makijaż, masaże, zabiegi z medycyny estetycznej i wiele innych. Nie ze wszystkiego rzecz jasna korzystam, ale z wielu zabiegów tak. Jeśli chodzi o dobór zabiegów to zawsze na miejscu mogę liczyć na profesjonalną poradę. Na makijaż permanentny jestem zapisana - też będę robić usta. Wiem, że będzie dobrze.
Awatar użytkownika
Lejla

Post autor: Lejla »

Jeśli chcesz zrobić ten makijaż permanentny w Tychach, to tylko w salonie Villa Urody. Mają bardzo doświadczone linergistki i to po prostu widać w ich pracach. Wszystko równiutkie, idealnie wypełnione, proporcjonalne. Taki makijaż podkreśla naturalne piękno i nie wygląda jak narysowany. Ja robiłam brwi metodą piórkową. Polecam.
Awatar użytkownika
elena

Post autor: elena »

Wszystkie pochlebne opinie o salonie Villa Urody są zasłużone. Sama byłam u nich na zabiegu oczyszczającym skórę i jestem pod wrażeniem, bo efekty widać od razu. Wybiorę się do nich jeszcze na manicure i na pewno wypróbuję inne zabiegi. Rozważam też kreskę permanentną więc nie ukrywam, że mi również przydały się Wasze opinie :D Dzięki.
Awatar użytkownika
malva

Post autor: malva »

Jeżeli mowa o makijażu permanentnym to tylko w wykonaniu specjalisty. Dlatego ja usta, brwi i kreski robiłam w warszawskim salonie Jest Pięknie u Dominiki Kossakowskiej. Jest niezwykle dokładna i rzetelna oraz posiada duże doświadczenie . Trafiłam tu z polecenia dwóch koleżanek z pracy i jakość i efekty mnie nie zawiodły :)
ODPOWIEDZ