Amanails.pl - opinie
Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
- Katarzyna_81
Re: Amanails.pl - opinie
Post autor: Katarzyna_81 »
Od wielu miesięcy zamawiam w Amanails . Mają bardzo przyzwoite ceny i bardzo szybko realizują zamówienia.
- Dorota
Amanails.pl - opinie
Jestem kosmetyczką i zawsze pracowałam u kogoś w salonie. Postanowiłam postawić wszystko na jedną kartę i otworzyć własny biznes. Własnie kompletuję wyposażenie i trafiłam na Amanails.pl. Jakie są Wasze opinie na temat tej hurtowni?
- maksa-82
W https://amanails.pl/ jest bardzo duży wybór kosmetyków do depilacji. Systematycznie tam zamawiam, ponieważ nigdy nie było problemu z realizacją. Kupuję i po kilku dniach paczka jest u mnie. produkty świetnej jakości i zawsze duża dostępność.
- Kamil_68
Jakiś czas temu szukałem dobrze zaopatrzonej hurtowni fryzjerskiej, w której mógłbym zamówić kompletne wyposażenie do salonu. Amanails to moim zdaniem najlepszy sklep w sieci, mają bardzo duży wybór i mają świetne podejście do klientów. Zdecydowanie polecam!
- Pola-84
Zaopatruję się w https://amanails.pl/ w żele i lakiery hybrydowe, bo mają najlepsze ceny, a do tego bardzo duży wybór. Nigdy mnie nie zawiedli, nawet wtedy gdy potrzebowałam zrealizować zamówienie "na wczoraj".
- urszula-75
Post autor: urszula-75 »
Jestem stylistką paznokci i zaopatrywałam się w różnych hurtowniach. Jednak Amanails ma najlepszą ofertę i najbardziej profesjonalne podejście do klientów. Polecam, nie zawiedziesz się!
- Kiara-68
Właśnie przyszła do mnie frezarka, którą zamówiłam na https://amanails.pl/! Jest fantastyczna, już nie mogę doczekać się, aż jej wypróbuję! Z pewnością wrócę w to miejsce na większe zakupy!
- lea1974
Jako stylistka paznokci zużywam ogromne ilości pilników, bloków, foremek do paznokci itd., wiecie jak jest. W https://amanails.pl/ są świetne ceny, więc robię tam zakupy od kilku miesiecy i nigdy się nie zawiodłam.
- Fatma68
Prowadzimy z mężem niewielki hotelik i postanowiliśmy w tym roku uruchomić strefę spa. Wszystkie niezbędne sprzęty i akcesoria kupiliśmy w Amanails. Mają bardzo konkurencyjne ceny i potrafią doradzić.
- lilianna72
Post autor: lilianna72 »
Uwielbiam https://amanails.pl/, bo mają duży wybór akcesoriów kosmetycznych i wszystko mogę zamówić za jednym razem
No i często mają fajne promocje, więc można nieco zaoszczędzić.

- Otylia1984
Post autor: Otylia1984 »
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Zamawiałam w Amanails wyposażenie salonu fryzjerskiego, a na nowej siedzibie potrzebowałam praktycznie wszystkiego, od suszarki po fotele i myjkę. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
- ledaq
- Kontakt:
Warto sprawdzić tutaj https://www.belveder.com.pl/tornister-s ... lat-70-80/ jaki tornister skórzany będzie idealny do szkoły.
labaajkaa.pl
- aurelian1975
Post autor: aurelian1975 »
Oprócz samych produktów, mają również wspaniałą obsługę klienta, która cierpliwie odpowie na każde pytanie i ma wiedzę branżową, na temat poszczególnych produktów.
- Bojana
Przed pandemią korna wirusa otworzyłam salon fryzjerski i praktycznie całe wyposażenie kupiłam w Amanails. Jestem bardzo zadowolona, bo dzięki przystępnym cenom udało mi się sporo zaoszczędzić, a wnętrze wygląda fenomenalnie.
- Eligiusz
W moich salonach, kosmetyczki bardzo często zużywają mase sprzętu, dlatego szukałem fajnej hurtowni, z którą mógłbym podjąć dłuższą współpacę i znalazłem Amanails. Jestem bardzo zadowolony, a moje pracownice chwalą jakość ich produktów.
- tomasz1965
Post autor: tomasz1965 »
Nie byłem na początku przekonany do ich produktów, ale wielu moich znajomych wypowiadało się na ich temat bardzo korzystnie. Zakupy w Amanails przebiegły szybko, sprawnie i co najważniejsze wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam!
- Wilhelm97
Zaopatruje sieć salonów kosmetycznych i jako osoba odpowiedzialna za zatowarowanie, kupuję tylko u nich. Żele do paznokci, hybrydy,elementy wyposażenia wnętrz. To wszystko znajdziesz u nich w niskich cenach.
- Ferdynanda74
Post autor: Ferdynanda74 »
Nawet jeżeli od wielu lat współpracujesz z jedną hurtownią kosmetyczną to okazje w Amanails mogą pozytywnie zaskoczyć, nawet największych niedowiarków 

- Macieja_66
Post autor: Macieja_66 »
W modnym i popularnym temacie, ze względu na nałożone wymogi dotyczące dezynfekcji - wszelkie niezbędne produkty, które są niezbędne do przyjmowania klientów w waszych salonach znajdziecie w Amanails.
- zelislawa93
Post autor: zelislawa93 »
Ostatnio musiałam wymienić fotele i taborety fryzjerskie, skorzystałam z polecenia znajomej i weszłam na stronę, gdzie znalazłam piękne meble w atrakcyjnych cenach. Po otrzymaniu zamówienia jestem zachwycona i wszystko jest już zamontowane i cieszy oko klientów.
- Monika88
Dzięki Amanails upewniłam się, że wyposażenie salonu kosmetycznego, nie musi wiązać się z bardzo dużymi pieniędzmi. Na prawdę uważam, że zrobiłam dobry interes inwestując w ich produkty.
mechanizmy bram
mechanizmy bram
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne