Amanails.pl - opinie

Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
Katarzyna_81

Re: Amanails.pl - opinie

Post autor: Katarzyna_81 »

Od wielu miesięcy zamawiam w Amanails . Mają bardzo przyzwoite ceny i bardzo szybko realizują zamówienia.
Awatar użytkownika
Dorota

Amanails.pl - opinie

Post autor: Dorota »

Jestem kosmetyczką i zawsze pracowałam u kogoś w salonie. Postanowiłam postawić wszystko na jedną kartę i otworzyć własny biznes. Własnie kompletuję wyposażenie i trafiłam na Amanails.pl. Jakie są Wasze opinie na temat tej hurtowni?
Awatar użytkownika
maksa-82

Post autor: maksa-82 »

W https://amanails.pl/ jest bardzo duży wybór kosmetyków do depilacji. Systematycznie tam zamawiam, ponieważ nigdy nie było problemu z realizacją. Kupuję i po kilku dniach paczka jest u mnie. produkty świetnej jakości i zawsze duża dostępność.
Awatar użytkownika
Kamil_68

Post autor: Kamil_68 »

Jakiś czas temu szukałem dobrze zaopatrzonej hurtowni fryzjerskiej, w której mógłbym zamówić kompletne wyposażenie do salonu. Amanails to moim zdaniem najlepszy sklep w sieci, mają bardzo duży wybór i mają świetne podejście do klientów. Zdecydowanie polecam!
Awatar użytkownika
Iga1977

Post autor: Iga1977 »

Mają bardzo dobre ceny i sprzęt dobrej jakości. Kupiłam w https://amanails.pl/ frezarkę, z której sporo korzystam i jestem bardzo zadowolona.
Awatar użytkownika
lisa-74

Post autor: lisa-74 »

Przy okazji remontu salonu wymienialiśmy fotele, myjnie i resztę mebli. W sklepie amanails.pl mają duży wybór wyposażenia, a jakość bardzo pozytywnie nas zaskoczyła.
Awatar użytkownika
Zuzanna

Post autor: Zuzanna »

Kupowałam w https://amanails.pl/ fotel do salonu tatuażu :) Serdecznie polecam, świetne doradztwo, obsługa klienta i dobre ceny. Oczywiście z fotelem żednego problemu :)
Awatar użytkownika
Pola-84

Post autor: Pola-84 »

Zaopatruję się w https://amanails.pl/ w żele i lakiery hybrydowe, bo mają najlepsze ceny, a do tego bardzo duży wybór. Nigdy mnie nie zawiedli, nawet wtedy gdy potrzebowałam zrealizować zamówienie "na wczoraj".
Awatar użytkownika
marietta

Post autor: marietta »

W hurtowni https://amanails.pl/ kupiłam fantastyczną suszarkę do włosów! Do tego bardzo duży plus za świetną obsługę klienta i ekspresową wysyłkę ;)
Awatar użytkownika
urszula-75

Post autor: urszula-75 »

Jestem stylistką paznokci i zaopatrywałam się w różnych hurtowniach. Jednak Amanails ma najlepszą ofertę i najbardziej profesjonalne podejście do klientów. Polecam, nie zawiedziesz się!
Awatar użytkownika
Kiara-68

Post autor: Kiara-68 »

Właśnie przyszła do mnie frezarka, którą zamówiłam na https://amanails.pl/! Jest fantastyczna, już nie mogę doczekać się, aż jej wypróbuję! Z pewnością wrócę w to miejsce na większe zakupy!
Awatar użytkownika
lea1974

Post autor: lea1974 »

Jako stylistka paznokci zużywam ogromne ilości pilników, bloków, foremek do paznokci itd., wiecie jak jest. W https://amanails.pl/ są świetne ceny, więc robię tam zakupy od kilku miesiecy i nigdy się nie zawiodłam.
Awatar użytkownika
Fatma68

Post autor: Fatma68 »

Prowadzimy z mężem niewielki hotelik i postanowiliśmy w tym roku uruchomić strefę spa. Wszystkie niezbędne sprzęty i akcesoria kupiliśmy w Amanails. Mają bardzo konkurencyjne ceny i potrafią doradzić.
Awatar użytkownika
lilianna72

Post autor: lilianna72 »

Uwielbiam https://amanails.pl/, bo mają duży wybór akcesoriów kosmetycznych i wszystko mogę zamówić za jednym razem :) No i często mają fajne promocje, więc można nieco zaoszczędzić.
Awatar użytkownika
Otylia1984

Post autor: Otylia1984 »

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Zamawiałam w Amanails wyposażenie salonu fryzjerskiego, a na nowej siedzibie potrzebowałam praktycznie wszystkiego, od suszarki po fotele i myjkę. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
Awatar użytkownika
ledaq
Kontakt:

Post autor: ledaq »

Warto sprawdzić tutaj https://www.belveder.com.pl/tornister-s ... lat-70-80/ jaki tornister skórzany będzie idealny do szkoły.
labaajkaa.pl
Awatar użytkownika
Cezar64

Post autor: Cezar64 »

W Amanails mają wyposażenie salonu kosmetycznego, które jest w bardzo dobrej jakości cenie. Polecam!
Awatar użytkownika
aurelian1975

Post autor: aurelian1975 »

Oprócz samych produktów, mają również wspaniałą obsługę klienta, która cierpliwie odpowie na każde pytanie i ma wiedzę branżową, na temat poszczególnych produktów.
Awatar użytkownika
Bojana

Post autor: Bojana »

Przed pandemią korna wirusa otworzyłam salon fryzjerski i praktycznie całe wyposażenie kupiłam w Amanails. Jestem bardzo zadowolona, bo dzięki przystępnym cenom udało mi się sporo zaoszczędzić, a wnętrze wygląda fenomenalnie.
Awatar użytkownika
Eligiusz

Post autor: Eligiusz »

W moich salonach, kosmetyczki bardzo często zużywają mase sprzętu, dlatego szukałem fajnej hurtowni, z którą mógłbym podjąć dłuższą współpacę i znalazłem Amanails. Jestem bardzo zadowolony, a moje pracownice chwalą jakość ich produktów.
Awatar użytkownika
tomasz1965

Post autor: tomasz1965 »

Nie byłem na początku przekonany do ich produktów, ale wielu moich znajomych wypowiadało się na ich temat bardzo korzystnie. Zakupy w Amanails przebiegły szybko, sprawnie i co najważniejsze wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam!
Awatar użytkownika
Wilhelm97

Post autor: Wilhelm97 »

Zaopatruje sieć salonów kosmetycznych i jako osoba odpowiedzialna za zatowarowanie, kupuję tylko u nich. Żele do paznokci, hybrydy,elementy wyposażenia wnętrz. To wszystko znajdziesz u nich w niskich cenach.
Awatar użytkownika
Ferdynanda74

Post autor: Ferdynanda74 »

Nawet jeżeli od wielu lat współpracujesz z jedną hurtownią kosmetyczną to okazje w Amanails mogą pozytywnie zaskoczyć, nawet największych niedowiarków ;)
Awatar użytkownika
Macieja_66

Post autor: Macieja_66 »

W modnym i popularnym temacie, ze względu na nałożone wymogi dotyczące dezynfekcji - wszelkie niezbędne produkty, które są niezbędne do przyjmowania klientów w waszych salonach znajdziecie w Amanails.
Awatar użytkownika
greta-99

Post autor: greta-99 »

Wszystkie produkty są zgodne z opisem i zdjęciami. Nie ma tutaj żadnego przekłamania, co zdarzało mi się przy zakupach na innych konkurencyjnych stronach. Tutaj śmiało można kupować :)
Awatar użytkownika
zelislawa93

Post autor: zelislawa93 »

Ostatnio musiałam wymienić fotele i taborety fryzjerskie, skorzystałam z polecenia znajomej i weszłam na stronę, gdzie znalazłam piękne meble w atrakcyjnych cenach. Po otrzymaniu zamówienia jestem zachwycona i wszystko jest już zamontowane i cieszy oko klientów.
Awatar użytkownika
Sambor-67

Post autor: Sambor-67 »

Porządna firma. Chętnie odwiedzam ich stronę i śledzę aktualne promocje, bo na prawdę warto.
Awatar użytkownika
jonasz93

Post autor: jonasz93 »

W kwestii produktów do pielęgnacji i stylizacji paznokci, to nie mają sobie równych. Polecam!
Awatar użytkownika
Monika88

Post autor: Monika88 »

Dzięki Amanails upewniłam się, że wyposażenie salonu kosmetycznego, nie musi wiązać się z bardzo dużymi pieniędzmi. Na prawdę uważam, że zrobiłam dobry interes inwestując w ich produkty.

mechanizmy bram
Awatar użytkownika
Emilia85

Post autor: Emilia85 »

Mają bardzo dobre ceny i sprzęt najwyższej jakości. Chętnie polecam ich wszystkim moim znajomym.
Awatar użytkownika
Lora76

Post autor: Lora76 »

Jedne, czego żałuje w kontekście współpracy z nimi, to to, że dowiedziałam się o Amanails tak póżno :D
ODPOWIEDZ