Ampułki do włosów Reistance

Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
kamila

Ampułki do włosów Reistance

Post autor: kamila »

Cześć :) Czy któraś z was miała okazję testować ampułki Reistance z Inoara? Polecacie?
Awatar użytkownika
lila

Re: Ampułki do włosów Reistance

Post autor: lila »

Tak, zdecydowanie :) Możesz kupować w ciemno. Są bez porównania lepsze, niż te dostępne w drogeriach. Chociaż przyznam szczerze, że ja testowałam też inne linie profesjonalne do włosów, innych marek, ale te z Inoara są według mnie najlepsze.
Awatar użytkownika
kamila

Post autor: kamila »

Dzięki za szybką odpowiedź :) Mogłabyś chociaż tak w skrócie opisać ich działanie?
Awatar użytkownika
lila

Post autor: lila »

Pewnie :) Chociaż wszystko masz już napisane na stronie producenta - i wszystko to jest prawdą. Ja mam włosy bardzo słabe, łamiliwe i wypadające i te ampułki świetnie wzmianiają cebulki włosów od nasady. W efekcie włosy nabierają blasku, są mocniejsze i mają zdrowy połysk.
Awatar użytkownika
wiola

Post autor: wiola »

Hej! Ja ze swojej strony też polecam ampułki z Inoara. To jedyne ampułki, ktore nie powodują u mnie nadmiernego przetłuszczania się włosów. Wystarczy nałożyć je na skalp i po 3 min spłukać :) Ja nawet teraz mam w domu zapas tych ampułek, ale też innych kosmetyków z Inoara.
Awatar użytkownika
Aniela56

Post autor: Aniela56 »

Stosowałam i mogę polecić - wzmocniły moje włosy po przebytej ciąży :)
Bożena

Post autor: Bożena »

Te ampułki są mega. Ja miałam bardzo zniszczone włosy po wakacjach nad morzem środziemnym. Slonce i slona woda zrobily swoje. Bylam w stanie odratowac swoje wlsy tylko dzieki zastosowaniu tych ampulek, bo nic innego mi nie pomagalo. Kazdemu moge je polecic na takie problemy.
zośka11

Post autor: zośka11 »

Ja polecam kosmetyki z konopi Możesz je zamówić m.in tutaj https://konopieizdrowie.pl/pl/producer/Medihemp-OG/23 Mają świetny skład i naprawdę bardzo dobrze działają na włosy. Warto stosować też olejki CBD. Słyszałam, ze mają świetny wpływ na ciało i samopoczucie.
łodzianka

Post autor: łodzianka »

Brałam te ampułki ale nic mi nie dały. Pieniądze wyrzucone w błoto. Generalnie u mnie ciężko z zapuszczaniem włosów dlatego musiałam zdecydować się na przedłużanie włosów. Marzyłam o długich, pięknych puklach, które robią mega efekt. Zdecydowałam się na przedłużanie włosów metodą kanapkową i jestem bardzo zadowolona. Kanapki są dobrze zalożone praktycznie ich nie widać. Zakładałam w salonie RSTYLE HAIR w Częstochowie.
ODPOWIEDZ