Co dobrego na popękane naczynka?

Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
Czesuawa

Co dobrego na popękane naczynka?

Post autor: Czesuawa »

Co waszym zdaniem ma szansę się sprawdzić w walce z popękanymi naczynkami?
Awatar użytkownika
wajper

Re: Co dobrego na popękane naczynka?

Post autor: wajper »

Na pewno nie zaszkodzą dobrej jakości kosmetyki.
Z kolei ludzie chwalą sobie też laserowe zamykanie naczynek, które już popękały.
Tutaj https://www.dermoklinika.pl/medycyna-es ... y/naczynka masz to dokładniej opisane.
Dermatolog powinien być w stanie wykonać taki zabieg bez większych problemów.
Awatar użytkownika
Alle

Post autor: Alle »

Jest wiele bardzo różnych sposobów czy metod na pozbycie się tych popękanych naczynek. Ale wydaje mi się, że jednym z lepszych sposobów będzie zabieg medycyny estetycznej. Przecież jest to bardzo bezpieczny i bardziej skuteczniejszy sposób. Widziałam, że w klinice SkinClinic w Warszawie mają tego typu zabiegi i to w dobrych cenach. Ja bym się zdecydowała na taki zabieg
Awatar użytkownika
keny

Post autor: keny »

Myślę, że laserowe zamykanie naczynek kraków https://jadoreinstytut.com/usuwanie-rumienia-naczynek pomoże. I że właśnie z czegoś takiego skorzystasz. Moim zdaniem to bardzo dobry sposób na poradzenie sobie z trudnymi problemami związanymi z naczynkami na skórze. One niestety, ale potrafią nas oszpecić, a tego nie chcemy.
luśka

Post autor: luśka »

najlepiej dziala zamykanie laserowe naczynek, sama bylam na takim zabiegu w Dermed w katowicach, dzieki temu udalo sie zredukowac zmiany naczyniowe na twarzy i nogach. zabieg trwa krótko i jest wykonywany przez doswiadczonego lekarza
telefą

Post autor: telefą »

mi pomogło branie maxi3vena z ruszczykiem i hesperydyną, fajnie to wzmocniło naczynia krwionośne, naczynka się wzmocniły i przestały pękać
ODPOWIEDZ