Cześć!
Czy będziecie mi w stanie powiedzieć na jakie dermokosmetyki w salonie kosmetycznym stawiacie? Zależy mi na najwyższej jakości, czystym składzie i jednocześnie możliwości umówienia się na prezentację przed ich wprowadzeniem. Pomożecie?
Kluczowa jest zdecydowanie jakość i skuteczność działania w konkretnych problemach ze skórą oraz cerą. Dlatego tez możecie umówić się z Lumis Group na prezentację dermokosmetyków Optimum Derma, bogate w kwasy AHA i jednocześnie wyróżniają się wszechstronnością zabiegów jakie można z ich pomocą wykonać.
Podzielam spostrzeżenia, że jednak warto zgłębiać wiedze i jednocześnie po prostu testować dane produkty/kosmetyki zanim je wprowadzimy do oferty. Odnośnie kosmetyków do profesjonalnego użytku, to na pewno warto mieć na uwadze Optimum Derma. Kontaktując się z Lumis Group https://lumisgroup.pl/optimum-derma/ różnorodne zabiegi, personalizacja i przebadane dermatologicznie
Kluczowa jest czystość składu, bezpieczeństwo zabiegów i własnie ja zawsze sprawdzam czy sa przebadane dermatologicznie. Jednak swój gabinet musi cechować się najwyższym standardem, bez dobrych opinii klientek cięzko będzie dalej na poziomie funkcjonować.
Zawsze warto lepiej przyjrzeć się takim aspektom, jak skład i dobór kosmetyków do wykonywanych zabiegów. Na pewno dużym plusem jest możliwość umówienia się na prezentacje, czy też wsparcie szkoleniowe aby jak najlepiej z nich korzystać. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po twojej myśli