Dermokosmetyki do salonu kosmetycznego

Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Gość

Dermokosmetyki do salonu kosmetycznego

Post autor: Gość »

Cześć!
Czy będziecie mi w stanie powiedzieć na jakie dermokosmetyki w salonie kosmetycznym stawiacie? Zależy mi na najwyższej jakości, czystym składzie i jednocześnie możliwości umówienia się na prezentację przed ich wprowadzeniem. Pomożecie? :)
Sanderka88

Re: Dermokosmetyki do salonu kosmetycznego

Post autor: Sanderka88 »

Kluczowa jest zdecydowanie jakość i skuteczność działania w konkretnych problemach ze skórą oraz cerą. Dlatego tez możecie umówić się z Lumis Group na prezentację dermokosmetyków Optimum Derma, bogate w kwasy AHA i jednocześnie wyróżniają się wszechstronnością zabiegów jakie można z ich pomocą wykonać.
Fonna

Post autor: Fonna »

Podzielam spostrzeżenia, że jednak warto zgłębiać wiedze i jednocześnie po prostu testować dane produkty/kosmetyki zanim je wprowadzimy do oferty. Odnośnie kosmetyków do profesjonalnego użytku, to na pewno warto mieć na uwadze Optimum Derma. Kontaktując się z Lumis Group https://lumisgroup.pl/optimum-derma/ różnorodne zabiegi, personalizacja i przebadane dermatologicznie
Sossa

Post autor: Sossa »

Kluczowa jest czystość składu, bezpieczeństwo zabiegów i własnie ja zawsze sprawdzam czy sa przebadane dermatologicznie. Jednak swój gabinet musi cechować się najwyższym standardem, bez dobrych opinii klientek cięzko będzie dalej na poziomie funkcjonować.
Mannia00

Post autor: Mannia00 »

Zawsze warto lepiej przyjrzeć się takim aspektom, jak skład i dobór kosmetyków do wykonywanych zabiegów. Na pewno dużym plusem jest możliwość umówienia się na prezentacje, czy też wsparcie szkoleniowe aby jak najlepiej z nich korzystać. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po twojej myśli ;)
ODPOWIEDZ