Dlaczego hybrydy się nie trzymają?

Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
Blanka_89

Dlaczego hybrydy się nie trzymają?

Post autor: Blanka_89 »

Cześć. Mam problem z hybrydami. Lakier schodzi mi po kilku dniach, pęka, wygląda brzydko. Macie jakieś pomysły, dlaczego tak się dzieje?
Awatar użytkownika
prokop_78

Re: Dlaczego hybrydy się nie trzymają?

Post autor: prokop_78 »

Może to po prostu słaby albo przeterminowany lakier? Ja używam lakierów z Victoria Vynn i nigdy nie mam problemów z trwałością, wszystko trzyma się tak długo, jak trzeba. Mają też dobre bazy i topy.
Awatar użytkownika
gigilka

Post autor: gigilka »

Myślę, że dobrze jest sięgnąć po odżywki z Eveline. Którą dokładnie to już kwestia wyboru. Ale ja pokochałam ich utwardzacz bio power. Delikatny, leciutki, a działa intensywnie, jednocześnie nie podrazniając.
Żanetka00

Post autor: Żanetka00 »

Jeżeli hybrydy nie trzymają się na paznokciu to albo płytka paznokcia została źle przygotowana przed nałożeniem stylizacji, albo używasz kiepskiej lub starej bazy. Polecam Indigo Sensual Skin - ani ja, ani żadna z moich klientek nigdy nie miałyśmy problemu z odpadającymi hybrydami przy tej bazie, jest na prawdę super mocna, spróbuj, może akurat Ci pomoże ;) https://indigoostroleka.pl/produkt/mine ... skin-7ml/
ODPOWIEDZ