Jak zrobić pedicure
Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Jak zrobić pedicure
Post autor: Lamnaś »
Dziewczynki pytanie... będę robić pedicure hybrydowy, czy wpierw zdejmuje starą hybryde czy wpierw namaczam nogi i dopiero zdejmuje starą hybryde? Dalej wiem już co i jak tylko ten początek nie wiem a kurs zaczynam dopiero od października... dzięki za podpowiedzi...
Re: Jak zrobić pedicure
Post autor: Ćmaaa »
Ja tak robię i przez kilka lat pracy nigdy nic sie nie działo W czasie kiedy ściągamy kolor z paznokci i frezujemy stopy paznokcie są w stanie spokojnie wyschnac:) Dlatego też kolor nakłada dopiero po opracowaniu całych stop.
Ajesli chodzi o Twarde paznokcie u nóg - to na tej stronie jest opisane,jak sobie z nimi radzić
Polecam podejść do tego na spokojnie, nie jest to takie trudne i na pewno dojdziesz do wprawy.
Ajesli chodzi o Twarde paznokcie u nóg - to na tej stronie jest opisane,jak sobie z nimi radzić

Polecam podejść do tego na spokojnie, nie jest to takie trudne i na pewno dojdziesz do wprawy.
Post autor: Łucja »
Ja chodzę na manicure oraz pedicure do salonu https://www.szychulska.pl/ u mnie w Gdyni. Panie się świetnie zajmują moimi dłońmi i stopami. Zawsze mam ładnie wycięte skórki, piękne wzorki i kolor na 3-4 tygodnie. Regularnie chodzę na uzupełnienie i raz na jakiś czas odżywiam swoje paznokcie po zdjęciu żelu. Dlatego mam pazurki w idealnym stanie. To jedyny salon, ktory potrafi sprostać moim oczekiwaniom.
Post autor: Mińska »
Na pedicure hybrydowy chodzę do https://fajnepaznokcie.pl/pedicure-hybrydowy-warszawa/. Najczęściej wybieram manicure hybrydowy klasyczny albo french, bo według mnie stopy wyglądają wtedy najbardziej elegancko. Dziewczyny mają mnóstwo pomysłów więc to zależy czego akurat potrzebujesz:) Polecam ten gabinet kosmetyczny ze względu na atmosferę i jakość używanych produktów 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki