Jaka maska do włosów?
Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Jaka maska do włosów?
Post autor: Tośka21 »
Cześć dziewczyny! Potrzebuję czegoś, co będzie w stanie realnie pomóc na moje włosy. Po ostatnim lecie wyglądają one tragicznie i do teraz nie mogę doprowadzić ich do dobrego wyglądu... Mam nadzieję, że polecicie mi coś, co w końcu zadziała, bo stosowałam już różne maski i efekt zawsze był bardzo średni.
Re: Jaka maska do włosów?
Post autor: Bożena »
Znam ten ból
Niestety, ale od kilku lat przerabiam ten problem u siebie. Na szczęście w tamtym roku znajoma poleciła mi maskę Daymoist od Inoara i teraz już moje włosy o wiele szybciej wracają do dobrego wyglądu. Warto sprawdzić 

Post autor: Zośka32 »
Ja stosuję ją jako wsparcie po zabiegach fryzjerskich i czuję dużą poprawę. Bardzo fajnie nawilża i sprawia, że włosy po prostu wyglądają dużo lepiej.
Post autor: Grażyna »
Ja stosuję ją jako wsparcie po zabiegach fryzjerskich i czuję dużą poprawę. Bardzo fajnie nawilża i sprawia, że włosy po prostu wyglądają dużo lepiej.
Post autor: Kaśka23 »
Też stosowałam i bardzo szybko dzięki niej doprowadziłam moje włosy do ładnego wyglądu. Teraz są miękkie w dotyku i wyglądają naprawdę dobrze
Fajne jest to, że nie zawierają parabenów, dzięki czemu nie muszę obawiać się o długofalowe konsekwencje.

Post autor: Zośką »
U mnie sprawdzają się maski Kellos. Jest ich sporo do wyboru w zależności od kondycji i potrzeb włosów. U mnie sprawdziła się keratynowa do której dodaję olej z oliwek czy żel aloesowy. Warto takie kosmetyki łączyć z naturalna pielęgnacją, wtedy jest szansa że lepiej zadziałają.
- twist
A co powiecie o tej odzywce do włosów: https://sklep.bellita.waw.pl/pl/p/Insig ... 900ml/1065 ? Czytałam o niej wiele pozytywnych opinii. Planuję ją zamówić bo mam bardzo suche włosy ale chętnie dowiem się, jakie macie zdanie na ten temat.
Post autor: Bożenka88 »
O włosy trzeba dbać kompleksowo - nie tylko od zewnątrz, ale i od wewnątrz. Ważne jest zatem, aby stosować odpowiednie witaminy i suplementy, które wspomogą regenerację naszych włosów od środka. Ja stosuję tabletki włosy skóra paznokcie Swanson i widzę faktyczne efekty, przynajmniej u siebie. Możecie też przetestować 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki