Jaką maskę polecacie?

Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Oleńczuk

Jaką maskę polecacie?

Post autor: Oleńczuk »

Słuchajcie, mam mega zniszczone włosy. Przyznaję, że chyba za bardzo przesadzałam z rozjaśnianiem ich i teraz ciężko jest mi je w ogóle ułożyć, już nie mówiąc o ich wyglądzie. Możecie polecić jakąś NAPRAWDĘ dobrą maskę, która mi pomoże?
Róża

Re: Jaką maskę polecacie?

Post autor: Róża »

Z chęcią podłączę się do pytania. Mam na głowie siano, na które nic mi nie pomaga... :( Co możecie doradzić?
Kaśka23

Post autor: Kaśka23 »

A słyszałaś o masce Daymoist od Inoar? MIałam podobny problem, szczególnie właśnie po lecie. Za każdym razem, jak chodziłam po słońcu bez ochrony głowy, to moje włosy wyglądały fatalnie. W poprzednim roku znajoma poleciła mi właśnie tę maskę i bardzo fajnie u mnie zadziałała.
Tośka21

Post autor: Tośka21 »

Nie słyszałam o niej. Skoro tak fajnie zadziałała, to koniecznie muszę ją zastosować. Mam nadzieję, że po tym moje włosy znacząco się poprawią.
Mirosławaa

Post autor: Mirosławaa »

Spóbuj koniecznie. Miałam podobny problem z moimi włosami i u mnie ta maska Daymoist zdziałała cuda.
Awatar użytkownika
kamila

Post autor: kamila »

U mnie na zniszczone włosy sprawdziła się maska od http://www.apiscosmetics.pl/ Dodatkowo, do kompletu kupiłam szampon i to jest właśnie to :) Mega lubię kosmetyki z apisu, także kremy do twarzy są mega odżywcze.
Aniołek

Post autor: Aniołek »

Też ją stosowałam! Poleciła mi ją znajoma i jestem jej bardzo wdzięczna, bo moje włosy w końcu zaczęły wyglądać dobrze.
aluś

Post autor: aluś »

A próbowałaś maseczek od Bielendy?????
Mają bardzo fajne maseczki do nawilżania twarzy.... :D :D :D :D :D
Maseczka ta nazywa się POWER WIT.C Maska + Serum rozświetlające.....
nałożeniem maski na twarz, ma na celu zmaksymalizowanie efektu..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

instrument bongo
ODPOWIEDZ