Kosmetyki antiage Christian Laurent

Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
Yustyśka

Kosmetyki antiage Christian Laurent

Post autor: Yustyśka »

Właśnie w rossmanie jest mega promka na kosmetyki do twarzy Christiana Laurenta. Kremy pour le beaute są prawie 2 dyszki taniej. Stosujecie je, znacie? Warto kupić? Prosze o szybką odpowiedź zanim mi się ta promocja skończy :)
Awatar użytkownika
gmaileee

Re: Kosmetyki antiage Christian Laurent

Post autor: gmaileee »

Bierz tę promocję! Ja mam ten krem do twarzy i jest extra, twarz jest po nim super
Awatar użytkownika
sersosi

Post autor: sersosi »

Pod tym linkiem znajdziesz informacje na ten temat https://alle-oferta.pl/
Awatar użytkownika
Yustyśka

No właśnie można go w rossmanie kupić za 22 zł, podpowiedział mi się, do koszyka :D A że nie znam firmy to postanowiłam podpytać czy warto
Awatar użytkownika
gmaileee

Post autor: gmaileee »

Dzieki za info, skoro jest tak tanio to i ja wezmę zapas :D
Bo lubie ten krem super wygładza i nawilża skórę twarzy i szyi
Awatar użytkownika
Yustyśka

W moim rossmanie go nie było, chyba wykupili czy coś. Więc musiałam domówić online :) i teraz musze czekać 2 dni
Awatar użytkownika
kiepurka

Post autor: kiepurka »

Ja teraz też się wzięłam za odmładzanie. No i przede wszystkim wymieniłam kosmetyki i zapisałam się na zabiegi odmładzające - https://klinikamiracki.pl/pico-sure/ Polecam, nie spodziewałam się że już po pierwszym zabiegu będzie widac roznice
Wieleńska

Post autor: Wieleńska »

Ja bardzo chwalę sobie naturalne kosmetyki, ostatnio polubiłam odżywiające serum w kremie na noc marki Dolina Czeremchy. Mam suchą cerę więc u mnie sprawadza się naprawdę dobrze. Najważniejsze jest to, że nie zatyka porów a to dla mnie istotne, bo mam z tym problem.
TomaszewskaŚ

Post autor: TomaszewskaŚ »

Tej marki kosmetyków niestety nie znam, ale ogólnie zawsze staram się wybierać naturalne kosmetyki do kąpieli, takie które odżywią moją skórę a nie tylko będą sztucznie ją pielęgnować. Staram się tez w miarę możliwości stawiac na produkty wegańskie, ale nie zawsze mi się to udaje.
ODPOWIEDZ