Kosmetyki do paznokci
Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Kosmetyki do paznokci
Post autor: lolaś »
Zastanawiam się, jakie kosmetyki do paznokci są obowiązkowym elementem Waszej kosmetyczki? Jaki manicure wykonujecie, jak dbacie o paznokcie?
Re: Kosmetyki do paznokci
Post autor: Oleńka22 »
Ja z kosmetyków stosuję odżywki do paznokci a to dlatego że stosuję często hybrydy więc muszę o nie dbać. Ostatnio zaczęłam stosować folia lustro do paznokci i efekt jest powalający. Piękne kolory które zmieniają się pod wpływem światła i kąta patrzenia. Spytaj swoją kosmetyczkę lub zamów w sklepie kosmetycznym online.
Post autor: mońka »
Eveline przoduje jeśli chodzi o kosmetyki do paznokci. Mają u siebie i lakiery i odżywki, kremy, olejki... no mnóstwo, mnóstwo tego
Ja szczególnie lubię ich odżywkę do paznokci Diament. Kosztujje grosze: https://eveline.pl/odzywka-utwardzajaca-z-diamentami a efekty są kapitalne. I to serio wystarczy ją stosować przez jakieś dwa tygodnie żeby zobaczyć rezultaty 

Post autor: Taduś23 »
Coraz bardziej popularnym kosmetykiem do paznokci jest builder gel, czyli żel budujący do paznokci. Jeśli nie słyszeliście nic na temat takiego kosmetyku to koniecznie poszukajcie informacji na jego temat w sieci, ponieważ jest to bardzo ciekawy produkt.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki