Kosmetyki wegańskie
Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
- Elizka
Kosmetyki wegańskie
Witajcie Dziewczyny! Szukam dobrej jakości kosmetyków do pielęgnacji ciała, ale bardzo mi zależy na tym, aby były naturalne oraz wegańskie. To znaczy nietestowane na zwierzętach. Jest taka seria, która mnie interesuje, ale nie jestem pewna czy warto kupić https://www.gobli.pl/skin-c4635 . Może znacie dokładnie ich skład? Mam przeczucie, że spełniłyby moje oczekiwania.
- Koralik
Re: Kosmetyki wegańskie
Trafiłaś idealnie w ofertę kosmetyków Insight Skin, ponieważ one z pewnością nie są testowane na zwierzętach ani nie zawierają składników pochodzenia zwierzęcego. Poza tym marka posiada specjalny certyfikat Vegan OK. Produkty są bogate w różnego rodzaju minerały i proteiny, które w delikatny sposób działają na skórę i je chronią. Od pewnego czasu używam tej serii i jestem bardzo zadowolona.
- Karcia
Faktycznie skład tych kosmetyków Insight wygląda ciekawie. Przestudiowałam sobie co zawierają i chyba też sobie kilka zamówię. Wcześniej nie zwracałam aż takiej uwagi na rodzaj produktu, ale teraz widzę, że jest on bardzo ważny. Skoro skóra lepiej reaguje na te, które są naturalne i zawierają ekstrakty, które odżywiają, wzbogacają i regenerują skórę to warto je po prostu mieć.
- Gwiazdka
Dla mnie codzienna pielęgnacja ciała jest już jak rytuał
Musiałabym spróbować kosmetyków, o których wspominacie, ponieważ piszecie zachęcająco o nich. Może to będą dla mnie te najlepsze. Słyszałam o sklepie Gobli.pl i o różnych dobrych i profesjonalnych produktach, które oferuje. Jednak jeszcze nie zaglądałam do niego. Mam z natury wrażliwą skórę i staram się używać kosmetyków naturalnych. Jeszcze do togo jeśli są wegańskie to z pewnością zamówię.

- Sosna
Seria Insight Skin cudownie działa! Polecam serdecznie te naturalne kosmetyki. Codziennie ich używam do pielęgnacji. Zarówno hipoalergiczny żel do mycia, peeling jak i odżywczy balsam do ciała. Produkty idealnie się nadają do bardzo wrażliwej i skłonnej do podrażnień skóry. Faktycznie mają świetny skład i w pełni odżywiają oraz nawilżają ciało. Od kiedy je stosuję zmniejszyły się moje proplemy alergiczne.
- Bercia
Potrzebowałam żelu do mycia twarzy i zauważyłam, że moja siostra używa tego z serii kosmetyków wegańskich Insight. Myślałam, że on jest wyłącznie do ciała, ale podpowiedziała mi, że warto sobie kupić bo super nadaje się także do mycia twarzy. Jest delikatny, wspaniale łagodzi podrażnienia i likwiduje zaczerwienienia. Zawiera kompleks witamin, którego skóra potrzebuje. Zamówiłam go sobie, ale teraz jeszcze chcę dokupić balsam do ciała oraz krem nawilżający do rąk.
- Sensor
Używałam różnych kosmetyków do ciała, ale najczęściej wybierałam te o naturalnych składnikach, które nie zawierają żadnych sztuczności. Macie rację, że ta linia jest bardzo dobra i warto też wiedzieć, że posiada specjalny certyfikat ICEA ECO BIO. Antyoksydanty oraz sole mineralne naprawdę są świetne dla skóry. Cały czas śledzę produkty Insight, bo zależy mi aby mieć wszystkie dostępne i w razie czego nie przeoczyć jakichś nowości.
- Azalka
Bielenda ma w ofercie tak że i kosmetyki wegańskie. Super jest ta linia Botanical Clays. Kosmetyki te zawierają skłądniki roślinne glinkę zieloną i różową. Bardzo fajnie oczyszczają skórę, regenerują, nawilżają. Działają detoksykacyjnie.
Post autor: gość »
Orientana! maja naturalne i weganskie produkty do ciala, wlosow i twarzy, od henny do wlosow po balsam w kostce i tonik. maja tez szampony i odzywki do wlosow.
Post autor: Ryśka »
Zawsze wybierając kosmetyki stawiam na te wysokiej jakości, żeby mieć pewność co do ich korzystnego wpływu na moją skórę. Dodatkowo też często różnego rodzaju kosmetyki lubię kupować komuś na prezent. Teraz jest dobra okazja bo można trafić na fajne oferty - https://drogeria.pl/pomysl-na-prezent Według mnie to bardzo fajny prezent bo przynajmniej wiadomo, że to się każdemu przyda i nie zniknie gdzieś na dnie szuflady.
Post autor: śliweczka8 »
Przy skórze dojrzałej bardzo fajnie sprawia się jakiś brzoskwiniowy róż zawsze odejmuje pare lat. Ja używam na co dzień różu z annabelle minerals. Jest bardzo subtelny i ma piękny odcień.
wit b12 niedobór
wit b12 niedobór
Post autor: młotkowa »
Weganskie linie kosmetykow ma bielenda, tam sa chyba diwe te serie jedna z glinkami botanical clays i tam samaseczki jakis plyn micelarny kremy i pasty a drugi to vegan muesli i to sa balsamy do ciala nawizlajace i jakies maseczki, pilingi i kremy pod oczy. Fajne są obie i latwo dostepne. Osobiscie lubie tez serie eco nature 

- wiola
Też jestem bardzo zadowolona z mojej wegańskiej pielęgnacji! I pomyśleć, że jeszcze jakiś czas temu nie przykładałam żadnej wagi do pielęgnacji cery.. nie ma co się dziwić, że jej stan bardzo się pogorszył. Na szczęście, już wszystko wraca do normy dzięki zaawansowanej pielęgnacji dwukierunkowej od https://www.herbapol-polana.com/ Gdyby ktoś z was nie wiedział na czym polega taka pielęgnacja to chodzi tutaj o równoczesne stosowanie kosmetyków i suplementów 

Post autor: XeenaŁ »
Ja jestem zwolenniczką naturalnych kosmetyków i tylko takich staram się używać. Do ciała i kąpieli polecam używać mydło naturalne Czekomięta z Ministerstwa Dobrego Mydła - https://eranatura.pl/produkty-do-kapiel ... kosmetyki/ . Świetnie sprawdzi się przy skórze suchej . To produkt wegański, więc to też na plus.
- Doria
Jeśli chodzi o kosmetyki wegańskie to Anna Lewandowska ma swoją markę Phlov by Anna Lewandowska. W sklepie drogeria.pl te kosmetyki są dostępne. Tutaj https://drogeria.pl/phlov-by-anna-lewandowska możecie zobaczyć co jest w ofercie. Wiem, że te kosmetyki cieszą się ogromną popularnością, ze względu na innowacyjne zastosowanie psychodermatologii w procesie ich tworzenia.
Post autor: Arganove - zł »
Jeśli naturalne, skuteczne i różnorodne kosmetyki naturalne to serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą marką Arganove w przypadku której będziecie mogli liczyć na szeroki wybór, przystępne ceny i oczywiście różnorodność propozycji serum, kosmetyków, czy mydeł z pomocą których zadbacie o swoją skórę oraz jędrność. Mamy nadzieję, że sprostamy Waszym wymaganiom!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki