Kuracja do włosów Moroccan Inoar

Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
Gwiazdka

Kuracja do włosów Moroccan Inoar

Post autor: Gwiazdka »

Hej Dziewczyny! Czy słyszałyście może o takiej kuracji Moroccan inoar do włosów? Siostra wczoraj była u fryzjera i nie mogę wyjść z podziwu, jakie ma gładkie i lśniące pasma na głowie. Fryzura po prostu układa jej się idealnie. Też bym chciała taką zrobić ale najpierw wolę Was podpytać. Moje włosy naprawdę wymagają odpowiednie j pielęgnacji.
Awatar użytkownika
Koralik

Re: Kuracja do włosów Moroccan Inoar

Post autor: Koralik »

Coś słyszałam i też bym chciała ją zastosować, bo czytałam jak świetnie działa na włosy. Przede wszystkim uzupełnia niedobór keratyny i odbudowuje od samych cebulek po końce. Warto zainwestować w taką pielęgnację, zwłaszcza że zrobi ją profesjonalistka. Samej nie chciałoby mi się w domu jej stosować.
Andżelika Nogaj

Post autor: Andżelika Nogaj »

Nic tak bardzo nie pomogło mi na włosy do tej pory jak picie oleju. O tym jak zdrowy jest olej do picia przeczytałam na stronie https://olejrzepakowy.com/zdrowie-uroda/. Bardzo mnie to zaciekawiło, bo do tej pory próbowałam wszystkiego i nic na moje włosy nie działało. Wypadały garściami, dopiero po 3 miesiącach picia oleju, zauważyłam pozytywną różnicę.
Patiś

Post autor: Patiś »

A znacie może taki spray termoaktywny Eu Sou Liso inoar? Chciałabym zrobić sobie fryzurę na wesele siostry. Pogoda będzie pewnie bardzo słoneczna, więc włosom chciałabym zapewnić ochronę termiczną. Widziałam ostatnio jak fryzjerka stosowała go u klientki i wychwalała szczególne właściwości tego specyfiku. W dodatku wskazane jest użycie go po kuracji keratynowej.
Baśka

Post autor: Baśka »

Nie miałam pojęcia, że są w ogóle takie produkty pielęgnacyjne do włosów. Musiałabym zapytać się o nie swojej fryzjerki. Zawsze wpadam jak po ogień i właściwie z niczego oprócz strzyżenia nie korzystam. Przydałaby się jakaś dodatkowa kosmetyka w postaci keratyny. To może faktycznie dobrze wpłynąć na kondycję moich włosów.
Bańka

Post autor: Bańka »

Moja mama miała morrocan inoar i jesteśmy zachwycone efektem. Jej fryzura prezentuje się doskonale i nie musi się męczyć z jej układaniem teraz. Trochę jej pozazdrościłam i też chyba wybiorę się w najbliższych dniach do salonu. Fajnie mieć takie wygładzone i zdrowo wyglądające włosy. Szczególnie że już robi się ciepło i nie trzeba nosić czapek.
kenyć

Post autor: kenyć »

Cieszę się, że znalazłaś swój sposób na ładne włosy. Mi wciąż wypadają i to jest mój największy problem. Dlatego zastanawiam się nad tym, czy jednak dobrym pomysłem nie będzie poszukanie kliniki, która pomoże mi z tym. Na razie myślę o mezoterapii igłowej. Czy miejsca polecane w sieci, takie jak skinlogica.pl to dobry wybór? Może mi ktoś potwierdzić?
ODPOWIEDZ