makijaż na imprezę

Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
Ryszarda90

makijaż na imprezę

Post autor: Ryszarda90 »

Jakie kosmetyki zwykle wybieracie, kiedy malujecie się na jakieś większe wyjście? Ja lubię wtedy trochę zaszaleć i stawiam na przykład na niebieski tusz do rzęs, kolorowe kredki i rzucające się w oczy szminki. Takie eksperymenty znacznie poprawiają moją pewność siebie i jestem ciekawa, czy wy też tak macie. Koniecznie podzielcie się makijażowymi inspiracjami :)
Iwona

Re: makijaż na imprezę

Post autor: Iwona »

Jeśli robisz sobie makijaż na imprezę to warto zainwestować w dobrą bazę np boost me up color drops z bielenyd , zakryje wszelkie niedoskonałości i utrzyma się przez całą imprezę
Żyleta

Post autor: Żyleta »

Na imprezki to u mnie w ruch idzie paletka cieni do powiek Eveline Look Up o nazwie Gimme More. Extra połączenie kolorów które bosko wyglądają na powiece. Na co dzień nie robię makijażu wcale ale na wyjście mam swoje gadżety do makijażu
juumi

Post autor: juumi »

W tym roku na Sylwestra wybieram się na huczną imprezę. Fryzurę i makijaż będę robić sama. Żeby make-up wytrzymał całonocne tańce na pewno przyda się baza pod podkład. Mam taką którą już wiele razy używałam więc nie muszę się martwić czy coś pójdzie nie tak. Planuję mocno podkreślić oczy i dać mnóstwo brokatu :D
moskitka

Post autor: moskitka »

Wiele osób zapomina o... różu :) A szkoda, bo nałożenie chociaż odrobiny to już dodaje buzi takiego "koloru", wymiaru. Ja uwielbiam płynne róże z Eveline z linii Wonder Match. Mam już 3 kolory :) Świetnie sprawdzają się na co dzień, jak i na wieczorne wyjścia. Mają piękne kolory i są trwałe.
ODPOWIEDZ