Polecam wszystkim naturalne i nierafinowane masło shea http://africangold.pl/. Naturalne, robione ręcznie tradycyjną metodą masło wpływa pozytywnie na naszą skórę i wspomaga leczenie łuszczycy, jest naturalnym filtrem UV, pomaga utrzymać wilgoć skóry i zmniejszyć utratę wody.
Ja wybieram masło shea ze względu na jego niezawodność. Polecam bardzo serdecznie.
Masło Shea
Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
- andżelika żak
- Katarzyna
Re: Masło Shea
Ja przez długi czas szukałam idealnego kosmetyku do nawilżania mojej suchej skóry i w końcu trafiłam na swojego faworyta. Stała się nim nierafinowana mieszanka masła shea i kokosowego, którą zamawiam sobie na stronie https://jawo2008.pl/maslo-shea-cocos-200g. Jest całkowicie warta swojej ceny, skóra po użyciu tego produktu jest miękka, nie przesusza się i wygląda naprawdę dobrze 

- abstrakcja
Post autor: abstrakcja »
Dobrze, że wrzuciłeś tu taką ofertę. Pewnie niejeden forumowicz skorzysta z tego.
Ale trudno być cierpliwym, kiedy ludzie wokół się niecierpliwi.
- kamilla
Lubię masło shea szczególnie w kosmetykach, rzeczywiście jak widzę, że gdzieś jest jego duża zawartość to będzie dobrze nawilżać i regenerować. Mój hit to krem do rąk dla sportowców Afterworkout, do kupienia w sklepach internetowych. Bazą kremu jest właśnie masło shea, oprócz tego w składzie olej z rokitnika, olej arganowy, dermatol i olejek z drzewa herbacianego. Szybko regeneruje skórę, nawilża, przy tym wydajny i dobrze się wchłania. Mój nr jeden, szczególnie na siłownię ale nie tylko.
- Modnaja
Masło shea jest super, świetnie regeneruje skórę i sprawdza się nawet w bardzo trudnych przypadkach
Ja mam świetny krem na popękane pięty https://shefoot.pl/pl/produkty-konsumen ... ace-piety/ własnie z masłem shea .Wystarczy posmarować kilka razy i skóra jest miękka i gładka. Robi się coraz cieplej więc warto zadbać o pięty i ogólnie o stopy bo już niebawem wskoczymy w letnie buty więc nogi muszą ładnie wyglądać 

- Doleta
Masło shea bardzo często jest do kosmetyków dodawane ale z tego co wiem można je też samodzielnie uzywac. Ja akurat teraz jestem zakochana w serii orzechowa pielęgnacja z Bielendy i to wlasnie tych kosmetyków do skóry używam. Miękka, ładna skóra dzieki nim jest
- ramonesska
Post autor: ramonesska »
u mnie do nawilzania skóry idealnie sprawdza sie olej arganowy, zamawiam z Ecobotox, calkowicie naturalny, nadaje sie rowniez do bardzo wrazliwej cery, uzywam go na cialo, twarz, wlosy, mega 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki