Na co zwrócić uwagę jeżeli chodzi o wybór autoklawów do salonu kosmetycznego?

Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
AlicjaKoń

Na co zwrócić uwagę jeżeli chodzi o wybór autoklawów do salonu kosmetycznego?

Post autor: AlicjaKoń »

Cześć!
Rozglądam się za nowymi autoklawami do naszego salonu kosmetycznego, czy macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi w tym zakresie na co zwrócić uwagę i jednocześnie gdzie należy ich szukać. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą pójdzie mi to dużo łatwiej i uniknę zbędnych problemów. Pozdrawiam :)
Kaśka

Re: Na co zwrócić uwagę jeżeli chodzi o wybór autoklawów do salonu kosmetycznego?

Post autor: Kaśka »

Akurat jeśli chodzi o wybór dobrej jakości urządzeń kosmetycznych i szczególnie w zakresie autoklaw to tutaj na pewno warto wymienić model ENBIO S którego używamy już kilka miesięcy i naprawdę daje spore możliwości jeśli chodzi o efektywność pracy i sterylizację pakietów akcesoriów oraz narzędzi kosmetycznych. Co do samego wyboru to my na promocji złapaliśmy go w hurtowni kosmetycznej FineFactory https://finefactory.pl/p/218/106303/aut ... firma.html automatyczne raportowanie oraz sterylizacja kilku pakietów narzędzi jednocześnie

codesys pdf
Mikaśka

Re: Na co zwrócić uwagę jeżeli chodzi o wybór autoklawów do salonu kosmetycznego?

Post autor: Mikaśka »

Bardzo dobra propozycja i również uważam, że jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości wyposażenia do swojego salonu kosmetycznego to na pewno warto tutaj wymienić FineFactory w której można dobrać co potrzebne, w tym także autoklawy. Obsługa profesjonalna, najwyższa jakość i jednocześnie to co kluczowe czyli wspomniane autoklawy z najwyższej półki pod względem skuteczności działania.
AlicjaKoń

Post autor: AlicjaKoń »

Mikaśka pisze: ↑29 maja 2021, 18:30 Bardzo dobra propozycja i również uważam, że jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości wyposażenia do swojego salonu kosmetycznego to na pewno warto tutaj wymienić FineFactory w której można dobrać co potrzebne, w tym także autoklawy. Obsługa profesjonalna, najwyższa jakość i jednocześnie to co kluczowe czyli wspomniane autoklawy z najwyższej półki pod względem skuteczności działania.
Dzięki za Wasze podpowiedzi, zobaczymy w takim razie co z tego wyjdzie i czy zdecydujemy się na ten zakup. Chociaż no wygląda to obiecująco :D
Łoka

Post autor: Łoka »

Też mogę się zgodzić z poprzednikiem i uważam, że szukając fajnych propozycji w zakresie wyboru wysokiej klasy urządzeń i akcesoriów kosmetycznych to na pewno warto sprawdzić FineFactory gdzie znajdziecie co potrzebne, jednocześnie licząc na fachowe wsparcie obsługi i niezłe promocyjne ceny które również da się złapać przy autoklawie Endo S https://finefactory.pl/p/218/106303/aut ... firma.html pozdrawiam i dajcie znać na co tam się zdecydowaliście!
ODPOWIEDZ