Nawilżająca maska do włosów - jaka?
Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
- kamila
Nawilżająca maska do włosów - jaka?
Szukam dobrej maski do włosów. Niestety po ostatnich zabiegach chemicznych moje włosy wyglądają fatalnie - są przesuszone, straciły blask i ogólnie wyglądają fatalnie. Stosowałam już kilka produktów, ale efektów zero.. może wy jesteście w stanie mi coś polecić?
- wiola
Re: Nawilżająca maska do włosów - jaka?
Jako fryzjerka i włosomaniaczka mogę polecić wam kosmetyki z Inoara, na bardzo suche i zniszczone włosy na pewno super sprawdzi się maska Absolut (taka w żółtym opakowaniu). To produkt z dobrym składem, bez amoniaku, parabenów i innych świństw, ktore niestety znajdują się w drogeryjnych produktach.. Warto byłoby także pomyśleć o profesjonalnych kuracjach w salonach fryzjerskich, skoro Twoje włosy są w tak złym stanie.
- wiola
Tak, można - w szczególności w tych profesjonalnych salonach. Poszukaj w okolicy fryzjera, ktory pracuje na Inoarze (ta firma ma kosmetyki do domowego użytku, ale też profesjonalne serie dla fryzjerów). Ja ze swojej strony mogę polecić Ci zabieg BotoHair, gdzie efekt utrzymuje się nawet 6 tygodni. Po takiej kuracji Twoje włosy będą nawilżone, odbudowane od wewnętrz i wygładzone. Myślę, że będziesz zadowolona z efektów 

- turinka
O swoje włosy warto dbać i maski z pewnością w tym pomagają. te skoncentrowane produkty mają na włosy naprawdę bardzo dobry wpływ. Włosy jak wiadomo nieustannie narażane są chociażby na zmienne warunki atmosferyczne. Ja ostatnio czytałam świetny artykuł poradnikowy ze strony https://www.interaktywna.pl/tematy/uroda/ . Ja również wcześniej nie wiedziałam, że taki zabieg można wykonać w zakładzie fryzjerskim.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki