Nowy sprzęt do salonu kosmetycznego - wybór
Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Nowy sprzęt do salonu kosmetycznego - wybór
Post autor: Małgonia »
Czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi, jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości wyposażenia do salonu kosmetycznego? Jeżeli tak, to gdzie go szukać i na co szczególnie warto zwrócić uwagę i jednocześnie licząc na konkretne efekty, bo klientki lubią kiedy zmiany są widoczne od razu 

- Katarzyna
Re: Nowy sprzęt do salonu kosmetycznego - wybór
Na pewno w takim salonie kosmetycznym przyda się Wam również jakiś specjalistyczny płyn do dezynfekcji narzędzi kosmetycznych. Widziałam ostatnio takie płyny w sklepie internetowym Medyczny.Store. Jeśli więc macie chwilę wolnego czasu, to polecam się tam rozejrzeć, nie pożałujecie 

Post autor: Etełka »
Jeżeli rozglądacie się z ciekawymi propozycjami i nowymi propozycjami urządzeń kosmetycznych to w mojej opinii na pewno warto tutaj zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez producenta IFApro u których będziecie mogli znaleźć m.in urządzenie iMoos https://ifapro.pl/imoos/ unikatowe połączenie technologii pozwala na doskonałe modelowanie i konturowanie ciała , redukcję tkanki tłuszczowej i cellulitu oraz odmłodzenie twarzy.
Post autor: Sabeśka »
Tutaj jak najbardziej moge się zgodzić, jeżeli chodzi o wybór wysokiej klasy urządzeń kosmetycznych to warto właśnie wymienić własnie iMoos to w ich przypadku zostały wykorzystane nowatorskie systemy selektywnie docierają do wymagających miejsc i zapewniają bezpieczną i bezbolesną pracę. Dodatkowe funkcje pozwalają osiągnąć nowy wymiar odchudzania w kosmetologii estetycznej w bezinwazyjny sposób. Pozdrawiam!
Post autor: Małgonia »
O proszę to ciekawe, o tym modelu jeszcze nie słyszałam. Natomiast na pewno z chęcią sprawdzę co i jakSabeśka pisze: ↑17 cze 2021, 8:25 Tutaj jak najbardziej moge się zgodzić, jeżeli chodzi o wybór wysokiej klasy urządzeń kosmetycznych to warto właśnie wymienić własnie iMoos to w ich przypadku zostały wykorzystane nowatorskie systemy selektywnie docierają do wymagających miejsc i zapewniają bezpieczną i bezbolesną pracę. Dodatkowe funkcje pozwalają osiągnąć nowy wymiar odchudzania w kosmetologii estetycznej w bezinwazyjny sposób. Pozdrawiam!

Post autor: Gabryśka32 »
No jeżeli o mnie chodzi to też nieźle sprawdza się właśnie urządzenie iMoos dodatkowe funkcje pozwalają osiągnąć nowy wymiar odchudzania w kosmetologii estetycznej. Co do nich mam jak najbardziej pozytywne spostrzeżenia, a przede wszystkim również klientki są zachwycone przed sezonem letnim 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki