PŁYNY MICELARNE Christian Laurent kto testował?

Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
tutka

PŁYNY MICELARNE Christian Laurent kto testował?

Post autor: tutka »

no własnie, testowaliście już te płyny micelarne z christiana laurenta? z tego co się orientuje to są 2 albo 3 rodzaje. Zamierzam kupić sobie jakiś na próbę, który wybrać na początek ?
Awatar użytkownika
gilza

Re: PŁYNY MICELARNE Christian Laurent kto testował?

Post autor: gilza »

w sumie cięzko doradzić, który kupić na początek bo wszystkie są fajne. testowałam wszystkie 3 - ten z 24 k złotem, aktywnym tlenem i z ekstraktem z 4 herbat ( taki w czarnej butelce).
Awatar użytkownika
tutka

no właśnie o tym z tym ekstraktem z herbat myślę najbardziej bo on chyba ma działanie mocno oczyszczające nie ?
Awatar użytkownika
gilza

tak :) moja mama np ma taką zmeczoną, pozbawioną blasku skórę i jej najbardziej pasuje ten z aktywnym tlenem - odżywia, regeneruje i nawilża. No mówię, jakikolwiek byś nie wybrała będziesz zadowolona :)
Awatar użytkownika
tutka

dzięki bardzo za info, lece niebawem na zakupy w takim razie ( te online oczywiscie ;p ) :) w sumie fajnie, że mają takie duże pojemności a przy tym cena jest bardzo okej.
Awatar użytkownika
gilza

i jak tam tutka, poszalałaś na zakupach ? dawaj znac co tam się udało upolować :)
Awatar użytkownika
argentynka

Post autor: argentynka »

Mnie cena "trochę" odstrasza. Zresztą teraz raczej sama robię takie kosmetyki.
Awatar użytkownika
tutka

no jasne, ze poszalałam :) maż mnie jeszcze nie eksmitował z domu ( dobrze, ze nawet by nie mógł gdyby chcial haha ). Kupiłam płyn micelarny, krem i jeszcze ten nowy podkład korygujący face adapt ( teraz to ja Wam go polecam - kapitalny ;p ).
Awatar użytkownika
izolda

Post autor: izolda »

Nie słyszałam o nim nawet. Ja przyznam że ostatnio jeśli chodzi o kosmetyki do twarzy to tylko Bielenda i ich seria BOTANIC SPA RITUALS i tam jest własnie też super płyn micelarny z opuncją figową :) u mnie sprawdza się doskonale
Awatar użytkownika
ber002

Post autor: ber002 »

Akurat dla mnie numerem jeden są płyny micelarne od https://novaclear.eu/produkty-basic/ . Moim zdaniem są wyjątkowe przede wszystkim dlatego, że można kupić je w aptece i mają bardzo dobry skład. Wydaje się, że to tylko płyn micelarny, ale ma on naprawdę ogromne znaczenie w całej pielęgnacji.
ODPOWIEDZ