preparaty do ochrony stóp w butach

Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
Marcjanna1973

preparaty do ochrony stóp w butach

Post autor: Marcjanna1973 »

Hej, czy korzystaliście kiedyś z preparatów do ochrony stóp w butach? Mam problem z nadmiernym poceniem się stóp i szukam skutecznego rozwiązania. Próbowałam już wielu produktów, ale żaden z nich nie działał tak, jakbym tego oczekiwała.
Ostatnio dowiedziałam się o jedwabie w sprayu Silky Fresh i chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś z Was miał z nim doświadczenie. Czy jest skuteczny w zapobieganiu poceniu się stóp? Czy jest wygodny w użyciu? Czy jest trwały?
Proszę o rady. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
kalinka

Re: preparaty do ochrony stóp w butach

Post autor: kalinka »

Z tego co kojarze, to jest naprawde sporo tego rodzaju produktów. Ja zamawialam nawet coś takiego dla męża, bo pracuje fizycznie, nosi buty robocze wiec co jak co, ale o te stopy musi faktycznie mocno dbać :)
gardenka

Post autor: gardenka »

I co konkretnego zamowilas? Pytam, bo tez mam podobny problem... zastanawiam sie wlasnie czy kupić sobie jakiś krem czy lepiej moze dezodorant.. zalezy mi przede wszystkim na skutecznosci, cena w sumie nie ma znaczenia
kalinka

Post autor: kalinka »

Zamowilam mu taki zestaw na sprobowanie https://www.notino.pl/sol-de-janeiro/sa ... tawdo-nog/ , uzywa, ten krem faktycznie fajnie,bardzo zmiekcza, do tego domowilam jeszcze dezodorant do stóp i jest okej
ODPOWIEDZ