wegańskie kosmetyki - jakie wybrać ?

Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
bażana

wegańskie kosmetyki - jakie wybrać ?

Post autor: bażana »

kochane proszę powiedzcie, czy na co dzień używacie kosmetyków wegańskich? w ostatnim czasie czyta sporo na ich temat i okazuje się, ze nadają się do skóry problematycznej i trądzikowej a taką posiadam. Chciałabym sobie kupić na początek jakiś dobry krem czy serum. Możecie polecić jakieś konkretne marki ?
monka

Re: wegańskie kosmetyki - jakie wybrać ?

Post autor: monka »

Kosmetyki weganskie podobno są spoko, ja jeszcze nie stosowalam,na razie sie przymierzam zeby sobie kupic. Moze ktos bardziej obeznany w temacie podpowie, jakie są fajne do pielegnacji ciala i skad mozna zamowic?? bylabym wdzieczna, wole cos z polecenia wyprobowac na poczatek
aliśkaa

Post autor: aliśkaa »

jeśli chodzi o pielęgnację ciała to nie pomogę natomiast jeśli chodzi o kosmetyki wegańskie do pielęgnacji twarzy to zdecydowanie produkty marki Muldream polecam :) super skład, szybkie i skuteczne działanie, ceny też ok. znajdziesz tu i krem i serum ale sa tez mgiełki czy maski w płachcie :)
Izuś2

Post autor: Izuś2 »

aliśkaa pisze: ↑22 paź 2021, 9:15 jeśli chodzi o pielęgnację ciała to nie pomogę natomiast jeśli chodzi o kosmetyki wegańskie do pielęgnacji twarzy to zdecydowanie produkty marki Muldream polecam :) super skład, szybkie i skuteczne działanie, ceny też ok. znajdziesz tu i krem i serum ale sa tez mgiełki czy maski w płachcie :)
ooo tak potwierdzam, ta marka to moje ostatnie odkrycie :) byłam w Douglasie i szukałam czegoś do skóry problematycznej i polecono mi krem i serum z serii zielonej. Używam od 2 tygodni ( rano i wieczorem) i jestem zachwycona! już widzę duża poprawę jeśli chodzi o kondycję skóry :)
Awatar użytkownika
ramonesska

Post autor: ramonesska »

monka pisze: ↑21 paź 2021, 15:38 Kosmetyki weganskie podobno są spoko, ja jeszcze nie stosowalam,na razie sie przymierzam zeby sobie kupic. Moze ktos bardziej obeznany w temacie podpowie, jakie są fajne do pielegnacji ciala i skad mozna zamowic?? bylabym wdzieczna, wole cos z polecenia wyprobowac na poczatek
To wszystko zalezy do czego konkretnie potrzebujesz, jaki chcesz uzyskac efekt i jaki masz rodzaj cery, skóry
monka

ramonesska pisze: ↑23 paź 2021, 15:20
monka pisze: ↑21 paź 2021, 15:38 Kosmetyki weganskie podobno są spoko, ja jeszcze nie stosowalam,na razie sie przymierzam zeby sobie kupic. Moze ktos bardziej obeznany w temacie podpowie, jakie są fajne do pielegnacji ciala i skad mozna zamowic?? bylabym wdzieczna, wole cos z polecenia wyprobowac na poczatek
To wszystko zalezy do czego konkretnie potrzebujesz, jaki chcesz uzyskac efekt i jaki masz rodzaj cery, skóry
No chodzi mi o cos do pielegnacji ciala , najlepiej nawilzajacego :)
Wiśka

Post autor: Wiśka »

Kosmetyki marki Arganove, są to kosmetyki naturalne które można kupić w Rossmanie https://www.rossmann.pl/szukaj?Search=a ... ageSize=24 Kosmetyki te doskonale sprawdzą się w codziennej pielęgnacji dla każdego i każdej cery, sprawiają one, że codzienna pielęgnacja staje się luksusowym rytuałem piękna.

haszysz skutki palenia
Awatar użytkownika
ramonesska

Post autor: ramonesska »

monka pisze: ↑25 paź 2021, 13:13
Takich do pielegnacji ciala, jest cała masa :) zerknij sobie tutaj https://www.notino.pl/vegan/?f=1-1-48991-3646 mi osobiscie najlepiej odpowiadaja kosmetyki z tołpy
monka

ramonesska pisze: ↑26 paź 2021, 10:08
monka pisze: ↑25 paź 2021, 13:13

Takich do pielegnacji ciala, jest cała masa :) zerknij sobie tutaj https://www.notino.pl/vegan/?f=1-1-48991-3646 mi osobiscie najlepiej odpowiadaja kosmetyki z tołpy
Dzieki! w wolnej chwili sobie poprzegladam i cos zamówie :)
ODPOWIEDZ