wegańskie kosmetyki - jakie wybrać ?
Zapraszamy do dyskusji osoby zainteresowane kosmetykami, urodą, kosmetologią i nowinkami z branży beauty. Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
wegańskie kosmetyki - jakie wybrać ?
Post autor: bażana »
kochane proszę powiedzcie, czy na co dzień używacie kosmetyków wegańskich? w ostatnim czasie czyta sporo na ich temat i okazuje się, ze nadają się do skóry problematycznej i trądzikowej a taką posiadam. Chciałabym sobie kupić na początek jakiś dobry krem czy serum. Możecie polecić jakieś konkretne marki ?
Re: wegańskie kosmetyki - jakie wybrać ?
Post autor: monka »
Kosmetyki weganskie podobno są spoko, ja jeszcze nie stosowalam,na razie sie przymierzam zeby sobie kupic. Moze ktos bardziej obeznany w temacie podpowie, jakie są fajne do pielegnacji ciala i skad mozna zamowic?? bylabym wdzieczna, wole cos z polecenia wyprobowac na poczatek
Post autor: aliśkaa »
jeśli chodzi o pielęgnację ciała to nie pomogę natomiast jeśli chodzi o kosmetyki wegańskie do pielęgnacji twarzy to zdecydowanie produkty marki Muldream polecam
super skład, szybkie i skuteczne działanie, ceny też ok. znajdziesz tu i krem i serum ale sa tez mgiełki czy maski w płachcie 

Post autor: Izuś2 »
ooo tak potwierdzam, ta marka to moje ostatnie odkryciealiśkaa pisze: ↑22 paź 2021, 9:15 jeśli chodzi o pielęgnację ciała to nie pomogę natomiast jeśli chodzi o kosmetyki wegańskie do pielęgnacji twarzy to zdecydowanie produkty marki Muldream polecamsuper skład, szybkie i skuteczne działanie, ceny też ok. znajdziesz tu i krem i serum ale sa tez mgiełki czy maski w płachcie
![]()

- ramonesska
Post autor: ramonesska »
To wszystko zalezy do czego konkretnie potrzebujesz, jaki chcesz uzyskac efekt i jaki masz rodzaj cery, skórymonka pisze: ↑21 paź 2021, 15:38 Kosmetyki weganskie podobno są spoko, ja jeszcze nie stosowalam,na razie sie przymierzam zeby sobie kupic. Moze ktos bardziej obeznany w temacie podpowie, jakie są fajne do pielegnacji ciala i skad mozna zamowic?? bylabym wdzieczna, wole cos z polecenia wyprobowac na poczatek
No chodzi mi o cos do pielegnacji ciala , najlepiej nawilzajacegoramonesska pisze: ↑23 paź 2021, 15:20To wszystko zalezy do czego konkretnie potrzebujesz, jaki chcesz uzyskac efekt i jaki masz rodzaj cery, skórymonka pisze: ↑21 paź 2021, 15:38 Kosmetyki weganskie podobno są spoko, ja jeszcze nie stosowalam,na razie sie przymierzam zeby sobie kupic. Moze ktos bardziej obeznany w temacie podpowie, jakie są fajne do pielegnacji ciala i skad mozna zamowic?? bylabym wdzieczna, wole cos z polecenia wyprobowac na poczatek

Post autor: Wiśka »
Kosmetyki marki Arganove, są to kosmetyki naturalne które można kupić w Rossmanie https://www.rossmann.pl/szukaj?Search=a ... ageSize=24 Kosmetyki te doskonale sprawdzą się w codziennej pielęgnacji dla każdego i każdej cery, sprawiają one, że codzienna pielęgnacja staje się luksusowym rytuałem piękna.
haszysz skutki palenia
haszysz skutki palenia
- ramonesska
Post autor: ramonesska »
Takich do pielegnacji ciala, jest cała masamonka pisze: ↑25 paź 2021, 13:13No chodzi mi o cos do pielegnacji ciala , najlepiej nawilzajacegoramonesska pisze: ↑23 paź 2021, 15:20To wszystko zalezy do czego konkretnie potrzebujesz, jaki chcesz uzyskac efekt i jaki masz rodzaj cery, skórymonka pisze: ↑21 paź 2021, 15:38 Kosmetyki weganskie podobno są spoko, ja jeszcze nie stosowalam,na razie sie przymierzam zeby sobie kupic. Moze ktos bardziej obeznany w temacie podpowie, jakie są fajne do pielegnacji ciala i skad mozna zamowic?? bylabym wdzieczna, wole cos z polecenia wyprobowac na poczatek![]()

Dzieki! w wolnej chwili sobie poprzegladam i cos zamówieramonesska pisze: ↑26 paź 2021, 10:08Takich do pielegnacji ciala, jest cała masamonka pisze: ↑25 paź 2021, 13:13No chodzi mi o cos do pielegnacji ciala , najlepiej nawilzajacegoramonesska pisze: ↑23 paź 2021, 15:20
To wszystko zalezy do czego konkretnie potrzebujesz, jaki chcesz uzyskac efekt i jaki masz rodzaj cery, skóry![]()
zerknij sobie tutaj https://www.notino.pl/vegan/?f=1-1-48991-3646 mi osobiscie najlepiej odpowiadaja kosmetyki z tołpy

Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki