najlepsze naturalne kosmetyki
Przejdź na naturalną stronę mocy! Jak czytać składy kosmetyków? Jak wybrać te, które nie będą dla nas szkodliwe? Jaka moc drzemie w składnikach pochodzenia naturalnego?
- Eleonora60
najlepsze naturalne kosmetyki
Post autor: Eleonora60 »
Kochane, jakie stosujecie kosmetyki naturalne na co dzień? Chciałabym po raz pierwszy spróbować jakichś kosmetyków tego typu właśnie, ale nie wiem tak naprawdę od czego zacząć. Może wy chciałybyście mi podpowiedzieć? Może powinnam spróbować czegoś do pielęgnacji włosów, jak sądzicie? Polecajcie wasze ulubione produkty! Ja chętnie o nich poczytam
- Bolesława_92
Re: najlepsze naturalne kosmetyki
Post autor: Bolesława_92 »
Ja po raz pierwszy miałam styczność z takimi kosmetykami, jak kupiłam kosmetyki do cery trądzikowej. Z ręką na sercu przyznaję, że to najlepsza decyzja odnośnie kosmetyków do pielęgnacji jaką mogłam podjąć. Natura to jednak ma wielką moc Na pewno zauważysz różnicę już po pierwszych kilku zastosowaniach, więc nawet się nie wahaj przed zakupem, polecam
Post autor: eureka »
Wybór bezpiecznych, naturalnych i wegańskich kosmetyków jest najlepszą drogą. Takie produkty jak naturalne kosmetyki wegańskie mają dobre składy i nie zawierają szkodliwych substancji, które mogłyby wpłynąć negatywnie na skórę. Unikasz w ten sposób stanów zapalnych, alergii i innych nieprzyjemnych reakcji.
- Aniko6
Kosmetyków jest teraz mnóstwo w sklepach. Nie jest to takie proste dobrać idealne dla swojego rodzaju skóry. Na pewno naturalne będą delikatne. Też tutaj https://louma.pl można zerknąć na wysokiej klasy kosmetyki. Trzeba zwracać uwagę na ich skład, by nie podrażniać swojej skóry. Dobrej jakości kosmetyki na pewno będą dobrze pielęgnować skórę.
Post autor: Aga »
Od kilku lat stosuję bardzo fajne naturalne kosmetyki z bielendy . Nie wiem jak wy ale u mnie one przynoszą widoczne efekty . Próbowaliście może tej najnowszej serii diamentowe lipidy , ja ją dostałam od córci i obecnie stosuję
Post autor: Sylka »
Dla mnie najlepszy z naturalnych kosmetyków jest Olejek Busajna pochodzący ze Sri Lanki. Mega nawilża i ujedrnia skóre. Pomaga wygładzic zmarszczki, działa na cellulit i rozstępy. Polecam na prawde swietny kosmetyk
Post autor: strits »
Zastanawiasz się nad kosmetykami do makijażu? Dobrym pomysłem jest zajrzenie na stronę https://louma.pl/kategoria-produktu/makijaz/twarz/roze/. Można tam znaleźć jedne z najlepszych produktów do makijażu twarzy. Od różów po podkłady, mają wszystko, czego potrzebujesz, aby nadać twarzy piękny blask.
Post autor: razdwatrzy »
Lubię otaczać się dobrej jakości kosmetykami, a skoro tak, to dodatkowo podpowiem Wam coś fajnego, a mianowicie produkt kategoryzowany jako perfumowana mgiełka . Ona pozwala nie tylko zadbać o swój zapach, ale posiada także właściwości wspierające, nawilżające. Co wy na to?
Post autor: Zoja »
Ogólnie polecam kosmetyki naturalne jednakże gdy mamy jakikolwiek problem z cerą, składniki naturalne sa za słabe a co za tym idzie mało skuteczne. Trzeba sięgać po coś mocniejszego, ale to że nie jest naturalne to nie znaczy że szkodzi. Np krem Eveline Contour Correction jest fantastyczny przy cerze starszej, pomaga walczyć ze zmarszczkami a nie ma 100% naturalnego składu
Post autor: Kisia »
Mi najbardziej służą kosmetyki od marki Orientana i w sumie bardzo lubię samą markę, robią dobrą robotę. W sklepie online mają co jakiś czas fajne promocje, a do tego jeszcze działa u nich outlet, gdzie kosmetyki są nawet do -60%
Post autor: majkaaa »
Bardzo dobrą opcją jest też jednak https://www.izdrowiej.pl/pl/p/ZelKrem-d ... Aloes/2925 . Szczerze mówiąc z tego co słyszałam to jeśli chodzi o ten krem to ma on bardzo dobre działanie nawilżające, a do tego posiada w składzie aloes co jest również ważne
Post autor: aniita »
A co powiecie na korektory pod oczy ? Szczerze mówiąc sama od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupami w tym miejscu, ponieważ słyszałam, że produkty jakie można tutaj kupić wyróżnia wysoka jakość i atrakcyjna cena
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki