naturalna pielęgnacja

Przejdź na naturalną stronę mocy! Jak czytać składy kosmetyków? Jak wybrać te, które nie będą dla nas szkodliwe? Jaka moc drzemie w składnikach pochodzenia naturalnego?
Awatar użytkownika
donata

naturalna pielęgnacja

Post autor: donata »

Hej forumowiczki :)
Od jakiegoś czasu staram się zmienić swoje nawyki i przejść na bardziej naturalne produkty do pielęgnacji skóry. Chciałabym dowiedzieć się, jakie są najlepsze kosmetyki naturalne, które mogę wykorzystać w swojej codziennej rutynie.
Od jakiegoś czasu próbuję znaleźć produkty, które są wolne od szkodliwych składników, ale nie wiem, jakie są najlepsze. Czy ktoś może mi pomóc i doradzić, jakie produkty są najlepsze do naturalnej pielęgnacji?
Dziękuję za poświęcony czas!
Toni

Re: naturalna pielęgnacja

Post autor: Toni »

Też bardzo lubię naturalną pielęgnację. Często kupuję takie produkty, ostatnio znalazłam bardzo fajne kosmetyki do kąpieli ze świetnym składem. Często kupuję różne płyny i olejki do kąpieli. W weekendy lubię sobie zrobić gorącą kąpiel z bąbelkami. To jest super pomysł na relaks po ciężkim tygodniu w pracy.
Matyldziak

Post autor: Matyldziak »

Do pielęgnacji ciała i twarzy bardzo lubię używać naturalny /olejek Busajna. Znakomicie nawilża skórę, cudownie pachnie. a i mega ujędrnia skórę . Pomaga pozbyć się zmarszczek, wygładza je. Pomaga na cellulit i rozstępy. a i ładny koloryt opaleniźnie nadaje, taki złotawy.
Awatar użytkownika
Ulka

Post autor: Ulka »

Myślę, że warto się także zainteresować ofertą polskiej firmy Dabia. W ich ofercie można znaleźć kosmetyki dla kobiet po 40, a także suplementy diety, które w połączeniu z kosmetykami tworzą programy Inner Outer Care. Działają one synergicznie, świetnie uzupełniają codzienną dietę oraz pielęgnację. Dzięki nim możemy cieszyć się wspaniałą urodą i dobrym samopoczuciem.
ODPOWIEDZ