Hej forumowiczki
Od jakiegoś czasu staram się zmienić swoje nawyki i przejść na bardziej naturalne produkty do pielęgnacji skóry. Chciałabym dowiedzieć się, jakie są najlepsze kosmetyki naturalne, które mogę wykorzystać w swojej codziennej rutynie.
Od jakiegoś czasu próbuję znaleźć produkty, które są wolne od szkodliwych składników, ale nie wiem, jakie są najlepsze. Czy ktoś może mi pomóc i doradzić, jakie produkty są najlepsze do naturalnej pielęgnacji?
Dziękuję za poświęcony czas!
naturalna pielęgnacja
Przejdź na naturalną stronę mocy! Jak czytać składy kosmetyków? Jak wybrać te, które nie będą dla nas szkodliwe? Jaka moc drzemie w składnikach pochodzenia naturalnego?
Re: naturalna pielęgnacja
Post autor: Toni »
Też bardzo lubię naturalną pielęgnację. Często kupuję takie produkty, ostatnio znalazłam bardzo fajne kosmetyki do kąpieli ze świetnym składem. Często kupuję różne płyny i olejki do kąpieli. W weekendy lubię sobie zrobić gorącą kąpiel z bąbelkami. To jest super pomysł na relaks po ciężkim tygodniu w pracy.
Post autor: Matyldziak »
Do pielęgnacji ciała i twarzy bardzo lubię używać naturalny /olejek Busajna. Znakomicie nawilża skórę, cudownie pachnie. a i mega ujędrnia skórę . Pomaga pozbyć się zmarszczek, wygładza je. Pomaga na cellulit i rozstępy. a i ładny koloryt opaleniźnie nadaje, taki złotawy.
- Ulka
Myślę, że warto się także zainteresować ofertą polskiej firmy Dabia. W ich ofercie można znaleźć kosmetyki dla kobiet po 40, a także suplementy diety, które w połączeniu z kosmetykami tworzą programy Inner Outer Care. Działają one synergicznie, świetnie uzupełniają codzienną dietę oraz pielęgnację. Dzięki nim możemy cieszyć się wspaniałą urodą i dobrym samopoczuciem.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki