Naturalne kosmetyki - kupujecie?

Przejdź na naturalną stronę mocy! Jak czytać składy kosmetyków? Jak wybrać te, które nie będą dla nas szkodliwe? Jaka moc drzemie w składnikach pochodzenia naturalnego?
Awatar użytkownika
Aldona

Naturalne kosmetyki - kupujecie?

Post autor: Aldona »

Hej! Co sądzicie o naturalnych kosmetykach? Jakiś czas temu kupiłam mydła naturalne i muszę przyznać, że nie tylko bardzo dobrze domywają dłonie, ale też poprawiają ich kondycję. Nie podziewałam się takiego efektu, więc kilka innych kosmetyków też wymieniłam na naturalne i to była bardzo dobra decyzja. Jestem ciekawa jakie wy macie podejście do takich produktów.
Awatar użytkownika
kamilla

Re: Naturalne kosmetyki - kupujecie?

Post autor: kamilla »

Też byłam taka zaskoczona skutecznością kosmetyków naturalnych. Wydawało mi się, że raz będą bardzo drogie a dwa będę też może szybko się psuć. Używam produktów z Herbapol Polana, każdy jeden kosmetyk to ponad 90% składników naturalnych. Są dla mojej cery idealne, tak jak oczekiwałam nawilżają, wygładzają, mam też olejek do oczyszczania skóry i od niedawna szampon z odżywką. Zaskoczyła pozytywnie mnie cena, kosmetyki są tańsze niż te chemiczne drogeryjne które kupowałam do tej pory. Polecam przetestować.
Dona

Post autor: Dona »

Też ostatnio stawiam na naturalne kosmetyki. Bardzo dobrze wypływają na kondycję mojej skóry. Kupuje je przez internet, bo tak mi najwygodniej. Ma sprawdzony sklep Szklany Składzik - https://szklanyskladzik.pl/, gdzie mają w ofercie kosmetyk od różnych producentów. Są to kosmetyki polskie, wysokiej jakości, wytwarzane wyłącznie z naturalnych składników. Mają kosmetyki do ciała, do włosów, środki czystości do domu i różne akcesoria do pielęgnacji ciała, a także szeroki wybór akcesoriów zero waste.
małgośkaaa

Post autor: małgośkaaa »

Moim zdaniem równie atrakcyjną opcją jest avon am Proces dołączenia do klubu Avon wydaje się być niezwykle prosty, a oferta jest bardzo klarownie przedstawiona, co z pewnością jest dużym atutem. Dodatkowo można tutaj otrzymać różnorodne prezenty, rabaty
ODPOWIEDZ