Cześć,
Chciałabym zapytać Was czy macie może Analizator Zdrowia Body Quantum S-Basic 7 bądź inną wersję? Jeśli tak to czy rzeczywiście warto w niego zainwestować, ponieważ zależy mi na utrzymaniu swojego stanu zdrowia w jak najlepszym stanie a bardzo ważna jest odpowiednia diagnostyka.
Jesteście mi w stanie pomóc, czy nie do końca wiecie jak to wygląda?
Analizator Zdrowia Body Quantum S-Basic 7
Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
- DominikaSzel
Re: Analizator Zdrowia Body Quantum S-Basic 7
Post autor: DominikaSzel »
Słyszałam i też zdecydowałam się go kupić, a udało mi się w naprawdę dobrej cenie złapać tą wersję tutaj https://prezentownia24.pl/pl/c/-KWANTOW ... etyczny/23 także warto dokładnie sprawdzić (również inne propozycje), które są bardzo dokładne i posiadają szeroki zakres działania. W ciągu 60 sekund skanuje kompleksowo cały organizm i wysyła aż 84 raporty o naszym stanie zdrowia.
- UrszulaMel
Post autor: UrszulaMel »
Tutaj jak najbardziej mogę zgodzić się z wypowiedzią poprzedniczki i też jestem za, szczególnie jeśli ma być to prezent bądź urządzenie dla osoby starszej (i jednocześnie będą mogli korzystać pozostali domownicy), dzięki czemu nie tylko będziecie wiedzieli jak dokładnie wygląda Wasz stan zdrowia, ale też co trzeba zrobić jeśli pojawiają się pewne problemy.
- Celinna
Hmm rzeczywiście jeśli wyniki są prawdziwe i dokładne to ja jestem również za tym, że warto mieć takie urządzenie szczególnie kiedy właśnie w rodzinie są osoby starsze i powinny dbać dużo bardziej o swoje zdrowie i je kontrolować, aby unikać później męczących operacji, czy kupowania drogich leków.
- SanDelka
Są prawdzie i to w aż 84 raportach co do wyników badań jakie zapewnia mi model https://prezentownia24.pl/pl/p/DOMOWY-A ... neracji/97 i od razu tutaj możecie na dole zobaczyć zakres jego działania i co rzeczywiście może sprawdzić + jest też w stanie sprawdzić zdrowie dziecka w niektórych parametrach. Dobrze go mieć dla całej rodziny, ale i sprawić niespodziankę osobom starszym.
Post autor: Maneśka »
Tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić z opinią poprzednika i też uważam, że akurat jeśli chodzi o wybór dobrej jakości urządzeń do monitorowania procesów zachodzących w ciele i przede wszystkim zdrowia to bardzo ciekawym rozwiązaniem są właśnie kwantowe analizatory zdrowia https://prezentownia24.pl/pl/p/-KWANTOW ... Premium/89 dzięki czemu można sprawdzić m.in poziom toksyn, czy działanie naszych płuc. Ogólnie daje szereg wyników badania, żeby mieć pod kontrolą swój organizm.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki