BIEGUNKA

Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
Włodarze

BIEGUNKA

Post autor: Włodarze »

Cześć drodzy czytelnicy, przycgodzę do was z wielkim moim broblemem mianowicie z - BIEGUNKAMI z ktorymi zmagam się od dłuższego czasu, niebardzo wiem za co mam się zabrać, jakie badania wykonać i co brac aby sobie ulżyć, może macie jakieś doświadczenia i coś podpowiecie ?
Kasix

Re: BIEGUNKA

Post autor: Kasix »

Z biegunkami nie ma żartów, u mnie np biegunki zawsze występują po antybiotykoterapii, lekarz zalecał stosowanie Intesty Max aby poradzić sobie z tymi biegunkami. W składzie jest maślan sodu, który bardzo dobrze wpływa na nasze jelita a teraz szczególnie musisz o nie zadbać.
Andzia

Re: BIEGUNKA

Post autor: Andzia »

Prywatna opieka zdrowotna pozwala na większą dyskrecję i poufność w leczeniu, co jest szczególnie cenione przez pacjentów dbających o swoją prywatność. Usługi takie jak te dostępne na https://zdrowie.pzu.pl/ zapewniają, że informacje zdrowotne są chronione i nie są udostępniane bez zgody pacjenta.
ODPOWIEDZ