Co na stawy?
Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
Co na stawy?
Post autor: Marynika »
Czy polecicie mi jakiś dobry suplement diety na stawy ? Zależy mi na tym, żeby się dobrze wchłaniał i był oczywiście skuteczny. Jazda na rowerze przestała być dla mnie przyjemnością i teraz to ogromne wyzwanie, a nigdy tak nie było, nie mogę sobie już poradzić z tym bólem stawów. Lekarz każe mi teraz dobrze suplementować, ale który suplement mam wybrać tego nie wiem. Chciałabym sobie jednak pomóc . Macie coś sprawdzonego co kupię od ręki w aptece bez recepty ?
Re: Co na stawy?
Post autor: Skarpetka »
Marynika: Czy polecicie mi jakiś dobry suplement diety na stawy ? Zależy mi na tym, żeby się dobrze wchłaniał i był oczywiście skuteczny. Jazda na rowerze przestała być dla mnie przyjemnością i teraz to ogromne wyzwanie, a nigdy tak nie było, nie mogę sobie już poradzić z tym bólem stawów. Lekarz każe mi teraz dobrze suplementować, ale który suplement mam wybrać tego nie wiem. Chciałabym sobie jednak pomóc . Macie coś sprawdzonego co kupię od ręki w aptece bez recepty ?
Na pewno od ręki kupisz w aptece bez recepty dużo suplementów, ale niestety nie wszystkie się sprawdzają. Sama bardzo dużo ich stosowałam i niestety nie sprawdzały się. Ostatnio zaczęłam używać proszku o cytrynowym smaku Flexistav Xtra. One się u mnie bardzo sprawdzają. Opakowanie ma 30 saszetek i starcza na miesiąc, bo przyjmujesz jedną dziennie. Ja rozpuszczam sobie w wodzie i piję.
Na pewno od ręki kupisz w aptece bez recepty dużo suplementów, ale niestety nie wszystkie się sprawdzają. Sama bardzo dużo ich stosowałam i niestety nie sprawdzały się. Ostatnio zaczęłam używać proszku o cytrynowym smaku Flexistav Xtra. One się u mnie bardzo sprawdzają. Opakowanie ma 30 saszetek i starcza na miesiąc, bo przyjmujesz jedną dziennie. Ja rozpuszczam sobie w wodzie i piję.
- kamilla
Re: Co na stawy?
Stawy mogą boleć z różnych przyczyn , nie warto maskować jedynie objawów bez posiadania trafnej diagnozy problemu. Koniecznie udaj się do lekarza, w takich placówkach jak https://zdrowie.pzu.pl/ taka wizyta jest możliwa w ciągu kilku dni roboczych. A do tego możesz być pewna, że jakość obsługi spełni wszystkie oczekiwane standardy, nawet mocno wymagającego pacjenta.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki