infekcja intymna
Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
infekcja intymna
Post autor: gość »
Hej kochane co stosujecie na infekcje intymne? Macie jakieś sprawdzone sposoby? Znacie może jakiś dobry krem na infekcje intymne ?? Po ciąży niestety nabawiłam się infekcji, które co jakiś czas powracają
poradźcie mi coś, bo już nie wiem co mam stosować żeby sobie pomóc.

- florcia
Re: infekcja intymna
Jeśli masz jakieś problemy to nie czekaj tylko od razu zgłoś się do ginekologa. Im wcześniej tym lepiej dla Ciebie no i dla Twojego zdrowia. U mojej znajomej właśnie udało się w ten sposób wykryć zakażenie wirusem hpv. No i pozbyła się zmian nim wywołanych za pomocą żelu papilocare dostępnego to w aptece.
Post autor: teletubiś »
Nie ma co się wstydzić, każda kobieta miewa infekcje intymne. U mnie leczenie poprzez globulki i tabletki dopochwowe dostępne bez recepty nie przyniosło oczekiwanych rezultatów. Udałam się na wizytę do ginekologa (jestem pacjentką warszawskiej kliniki https://babkamedica.pl/ i dr Dąbkowskiej) i Pani Doktor poleciła mi antybiotyk. Teraz mam też probiotyk ale w końcu pozbyłam się infekcji!
Post autor: kłódka »
@Teletubiś poleca super klinikę. BABKA MEDICA w Warszawie ma najlepszych ginekologów! Ja tu chodzę do dr Porębskiego i jeśli chodzi o wiedzę i kompetencje, to Pan Doktor okazał się nieoceniony. Leczyłam u niego infekcje, potem dobierał mi antykoncepcję. Jest świetnym lekarzem!
Post autor: Anela »
Ja przez jakiś czas myślałam, że mam problem z nawracającą infekcją intymną, a okazało się, że dolegliwości związane były z suchością pochwy - sprawdził się w tej sytuacji krem z aplikatorem Vagisan,gość pisze: ↑30 kwie 2021, 23:29 Hej kochane co stosujecie na infekcje intymne? Macie jakieś sprawdzone sposoby? Znacie może jakiś dobry krem na infekcje intymne ??
Post autor: viśnia0045382025 »
Mną się opiekuje dr Malinowska z kliniki warszawskiej https://gabinetylucka.pl/ i nie raz zdarzyło mi się ją odwiedzić z powodu właśnie infekcji. Jestem zadowolona, że właśnie Pani Doktor się mną zajmuje, bo jest rzetelna, dokładna, delikatna i ma dużą wiedzę. Gorąco polecam każdej Pani!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki