Leki na rzucenie palenia

Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
Awatar użytkownika
Luiza

Leki na rzucenie palenia

Post autor: Luiza »

Istnieją w ogóle takie? Czy ktoś korzystał z dobrym skutkiem z jakiś tabletek?
luśka

Re: Leki na rzucenie palenia

Post autor: luśka »

Luiza pisze: ↑31 sie 2020, 7:54 Istnieją w ogóle takie? Czy ktoś korzystał z dobrym skutkiem z jakiś tabletek?
Istnieją leki, ja na przykład kilka miesięcy temu rzuciłam z recigarem. Brałam tabletki przez 25 dni, jedno opakowanie wystarczyło. Już po kilku dniach przestałam odczuwać głód nikotynowy, więc bardzo mi to pomogło.
małaczarna

Post autor: małaczarna »

Dziękuje za polecenie, już kiedyś słyszałam dobre opinie o tych tabletkach. Muszę spróbować. Naprawdę już po kilku dniach przestaje się palić? Czytałam, że mimo, że kuracja trwa 25 dni to palić się nie chce znacznie wcześniej i już po kilku dniach ludzie rzucają.
mróz

Post autor: mróz »

Same leki nie pomogą. Trzeba też psychologicznego wsparcia. Dlatego polecam wejść na stronę https://www.reset33.pl/ i skorzystać z kursu psychologicznego z rzucania palenia. On pomoże walczyć z pokusami które prędzej czy później przyjdą. Kurs fajnie pokazuje że ochota na papierosa przejdzie czy się zapali czy nie!!!! Ale to trzeba przejść przez ten kurs żeby to zrozumieć i nauczyć się tę pokusę zdusić w zarodku.
ODPOWIEDZ