Leki na rzucenie palenia
Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
Re: Leki na rzucenie palenia
Post autor: luśka »
Istnieją leki, ja na przykład kilka miesięcy temu rzuciłam z recigarem. Brałam tabletki przez 25 dni, jedno opakowanie wystarczyło. Już po kilku dniach przestałam odczuwać głód nikotynowy, więc bardzo mi to pomogło.Luiza pisze: ↑31 sie 2020, 7:54 Istnieją w ogóle takie? Czy ktoś korzystał z dobrym skutkiem z jakiś tabletek?
Post autor: małaczarna »
Dziękuje za polecenie, już kiedyś słyszałam dobre opinie o tych tabletkach. Muszę spróbować. Naprawdę już po kilku dniach przestaje się palić? Czytałam, że mimo, że kuracja trwa 25 dni to palić się nie chce znacznie wcześniej i już po kilku dniach ludzie rzucają.
Post autor: mróz »
Same leki nie pomogą. Trzeba też psychologicznego wsparcia. Dlatego polecam wejść na stronę https://www.reset33.pl/ i skorzystać z kursu psychologicznego z rzucania palenia. On pomoże walczyć z pokusami które prędzej czy później przyjdą. Kurs fajnie pokazuje że ochota na papierosa przejdzie czy się zapali czy nie!!!! Ale to trzeba przejść przez ten kurs żeby to zrozumieć i nauczyć się tę pokusę zdusić w zarodku.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki