najtańsza apteka stacjonarna
Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
najtańsza apteka stacjonarna
Post autor: adisa »
która apteka stacjonarna jest najtańsza? w tej w której kupowałam do tej pory niestety ceny mocno poszły w góre, a sporo leków kupuję wieć pora coś innego znaleźć
Re: najtańsza apteka stacjonarna
Post autor: Mixa »
Jeśli szukasz taniej apteki, to koniecznie sprawdź doz. Regularnie porównuję ceny w aptekach i doz ma zdecydowanie najniższe ceny. Jak mam do kupienia leki czy suplementy to zaopatruję się tylko tam.
Post autor: adisa »
będę szukać doz w okolicy i pójdę tam kupić leki, nie chcę wydawać więcej skoro mogę zaoszczędzić, tym bardziej że leków kupuję sporo a sezon przeziębieniowy w pełni
Post autor: elaszka »
Kupuję tylko w DOZie, jedyna apteka gdzie leki nie drożeją i ceny są takie jak kiedyś. Kupuję u nich tylko stacjonarnie, zawsze mają to czego potrzebuje, do tego apteka jest blisko.
Post autor: maluczka »
W sumie nie tak trudno znaleźć aptekę DOZ- jest ich sporo, faktycznie ceny mają atrakcyjne, kupuję u nich od dawna i nie widzę podwyżki cen na swoje leki na receptę.
Post autor: faniszka »
Dlatego właśnie ja kupuję już tylko w aptece DOZ, mają tam naprawdę dobre ceny, jest dużo taniej niż w innych miejscach a wiadomo przepłacać nie warto.
Post autor: busia »
Masz rację, też zauważyłam ostatnio, jak duża jest różnica, w doz ceny są jak kiedyś, zrobiłam tam dziadkowi zakupy w tym leki na receptę i wyszło bardzo w porządku.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki