Neurolog w okolicach Lublina

Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
Awatar użytkownika
izka2

Neurolog w okolicach Lublina

Post autor: izka2 »

Czy możecie mi pomóc znaleźć neurologa w mojej okolicy czyli Lublin? Sprawa jest pilna i nie chcę zwlekać ale nie chcę też iść do byle jakiego także będę wdzięczna za pomoc.
Awatar użytkownika
kolinka

Re: Neurolog w okolicach Lublina

Post autor: kolinka »

Hmmm a moze wpisz neurolog i miasto w wyszukiwarke i poszukaj. Jest też taki portal Lekarz bez kolejki tam możez sprawdzić specjalistów w swojej okolicy. i tylko dzwonisz do wybranych i umawiasz termin. Popytaj tez znajomych.
Awatar użytkownika
helok

Post autor: helok »

Ja Ci nie pomogę. Niech inni użytkownicy podzielą się swoją opinią.
Czym jest ta wielka baśń, w której żyjemy i którą każdemu z nas dane jest przeżywać zaledwie przez krótką chwilę?
Awatar użytkownika
Bodzio12

Post autor: Bodzio12 »

Ja mogę tylko polecić klinikę w Poznaniu. Zobaczcie na stronę wysiłkowe nietrzymanie moczu leczenie poznań Profesjonalni lekarze i nowoczesny sprzęt. Koniecznie zobaczcie na stronę i poczytajcie oferty. Możecie się u nich umówić na wizytę do endokrynologa, dietetyka ortopedy czy stomatologa. Sprawdźcie na stronę tam znajdziecie wszystkie informacje. Polecam serdecznie.
Awatar użytkownika
jorahmormontrip

Post autor: jorahmormontrip »

Ja zachęcam was wszystkich do sprawdzenia strony: lekarzebezkolejki. Szukałem ostatnio nawet frazy: psychiatra warszawa i powiem wam szczerze, że na każdej płaszczyźnie lekarskiej wyskakują wyniki. Więc raczej na pewno ich nie zaskoczycie i jak szukacie dobrego lekarza, to właśnie tam. Można się umówić bez jakiejkolwiek kolejki i problemów, więc naprawdę świetna opcja. Polecam wam!
Awatar użytkownika
kucia

Post autor: kucia »

Właśnie w takich przypadkach to bardzo by Ci się przydał wykupiony pakiet medyczny w medicover, tam nie musisz się zastanawiać gdzie i do jakiego lekarza się udać bo wszystko masz po prostu zapewnione. A jak wiadomo w nagłej sytuacji to trzeba na już udać się do specjalisty
Awatar użytkownika
wiola438

Post autor: wiola438 »

Ja wolę nawet dojechać dalej a być pod opieką super specjalisty. Dlatego wybrałam neurologa tutaj http://neurolog-szymanski.pl/. Warto było, migrena przeszła a i przy okazji rozwiązał moje problemy z kręgosłupem.
Awatar użytkownika
pukla123

Post autor: pukla123 »

Ja polecam Ci placówkę FMC Łódz tam pracują świetni lekarze, ja osobiście korzystałam z usług fizjoterapeuci łódź ale doktorów innych specjalizacji także tam znajdziesz. Mają szybkie terminy i profesjonalny sprzęt diagnostyczny
ODPOWIEDZ