Szukam doświadczonego ortodonty w Krakowie do załóżenia aparatu na zeby.
Kogo doradzicie?
Ortodonta Kraków
Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
- Arya
Re: Ortodonta Kraków
Sama chodziłam na Batorego i tam właśnie zakładałam sobie aparat na zeby https://studiose.med.pl/aparat-ortodont ... studio-se/ Na stronie jest kontakt.
Po dłuższej nieobecności mogę powiedzieć, że gabinet w 100% zabezpieczony, wszystko profesjonalnie. Brak jakiś dopłat, o których się słyszy w telewizji. Polecam w 100%! Bardzo uczciwe i rzetelne podejście.
Obecnie jeden z lepszych stomatologów w Krakowie.
Po dłuższej nieobecności mogę powiedzieć, że gabinet w 100% zabezpieczony, wszystko profesjonalnie. Brak jakiś dopłat, o których się słyszy w telewizji. Polecam w 100%! Bardzo uczciwe i rzetelne podejście.
Post autor: Gośśka »
też polecam to miejsceArya pisze: ↑29 cze 2020, 7:43 Sama chodziłam na Batorego i tam właśnie zakładałam sobie aparat na zeby https://studiose.med.pl/aparat-ortodont ... studio-se/ Na stronie jest kontakt.
Post autor: Andżelika233 »
Świetną ortodontką jest pani Alina Stebnicka-Drozd, przyjmuje w przychodni Cichoń. Ja regularnie chodzę do niej na wizyty, bo jestem w trakcie prostowania zębów. To bardzo miła pani doktor, uprzejma, wszystko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia. Gabinet ma dobrze wyposażony, tak nowocześnie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki