Ortodonta
Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
- keny
Re: Ortodonta
Nie jest to trudne , musisz tylko zapisać się do jakiegoś gabinetu ortodontycznego. W Krakowie to ortolingwa.pl jest jednym z najbardziej znanych punktów. Wiesz może, dlaczego ? Ponieważ mają w swojej ofercie, poza aparatami klasycznymi, takie zakładane od strony języka. A to nie jest tak częste.
- zenka
Zdecydowanie w https://ortodontica.pl/ zajmują się najlepiej pacjentem by mógł cieszyć sie zdrowym, pięknym uśmiechem. Stosują nowoczesne metody, jeśli mowa o aparatach to w zalezności od wady i potrzeb stosują aparaty stałe, aparaty wyjmowane, implanty ortodontyczne, minipłytki ortodontyczne Bollarda, reedukacja i mioterapia czy system Orthocaps
Post autor: Luśka »
Jestem delikatnie mówiąc zaskoczona.Myślałam ,że w stomatologii czy ortodoncji nie da się już nic wymyślić. Jak bardzo się myliłam zobaczyłam na stronce warszawskiej kliniki DeClinic - https://www.declinic.pl/aparaty-invisalign/ .To w zasadzie niewidoczne aparaty ortodontyczne na zęby, które nie mają gumek tylko są specjalnie dobranymi nakładkami. Można je zdejmować w razie potrzeby, wyglądają ładnie i działają tak samo jak te zwykłe. Nie są jednak w ogóle uciążliwe.
Post autor: Manniałłłó »
Moje uzębienie pozostawiało wiele do życzenia, ale udało się coś z tym zrobić! Aparat na zęby założony u http://www.ortodonta-katowice.eu/page/oferta sprawił nie lada cuda - w końcu mogę pochwalić się pięknymi ząbkami, które to prezentują się przede wszystkim prosto! Jak u gwiazdy hollywood.
Post autor: paulinaą »
Jeśli zależy Ci na tym, aby prostowanie zgryzu przebiegało w sposób jak najmniej wpływający na wygląd, to koniecznie sprawdź, czym jest niewidoczny aparat na zęby. Transparentne nakładki wykonane są dla każdego klienta indywidualnie. Nikt nie domyśli się, że jesteś w trakcie leczenia, a dodatkowo jest to świetne wyjście dla osób, które uczulone są na nikiel i nie mogą przez to zdecydować się na klasyczny aparat metalowy.
- pannica
W sumie o ortodonty możemy bardzo dużo dowiedzieć się na temat naszego uzębienia i ja jestem zdania, że jak najbardziej warto jest w takiej sytuacji wybrać właściwego specjalistę. Od siebie mogę na pewno polecić ortodontę z https://persdental.pl/ gdyż wiem jak bardzo dobrym lekarzem on jest.
cukrzyca wyniki
cukrzyca wyniki
Post autor: baśń »
Trochę bałam się ortodonty, ale tylko dopóki faktycznie poszłam na wizytę i poznałam mojego. On przyjmuje w przychodni Dental na Lwowskiej w Lublinie. Tam miałam badanie, robione zdjęcie, odcisk, no standardowa procedura, a w końcu zdecydowałam się na aparat invisalign. On zadziałał idealnie. Już teraz jestem po całej procedurze, zęby mam proste i aparat ten szczerze polecam, jest przezroczysty, wygodny do zakładania i zdejmowania, super się sprawdził.
Post autor: mał »
Ja byłam u pani dr Katarzyny Kiernickiej, to jest ortodonta z przychodni New-Dent w Lublinie na ul. Nowowiejskiego. Serdecznie ją polecam, jest naprawdę dobra. To rzetelna specjalistka, byłam u niej pierwszy raz, dwa lata temu i wtedy właśnie na konsultacji zrobiła badania, były zdjęcia, odcisk, itp. Później już byłam na założeniu aparatu i na wizytach kontrolnych. Czas mijał mi szybko, aparat zadziałał, bo mam teraz proste zęby, które są takie, jakie zawsze chciałam mieć. Warto było się zdecydować na ten krok
.

Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?