Paznokcie u stóp

Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
Awatar użytkownika
Tessa-83

Paznokcie u stóp

Post autor: Tessa-83 »

Prawdopodobnie potrzebuję od Was namiary na dobry gabinet podologiczny na Śląsku, w Katowicach lub okolicach. Moim problemem jest wrastający paznokieć - próbowałam już naprawdę wielu różnych metod, polecanych w internecie i nie tylko, ale niestety wiem już, że na pewno sama z tym sobie nie poradzę, a jest to naprawdę uciążliwe, czasem trudno założyć buty.
nadia1

Re: Paznokcie u stóp

Post autor: nadia1 »

Jeżeli potrzebujecie profesjonalnego salonu pedicure to polecam https://easynails.pl/ w Warszawie. Pierwszy raz jestem tak zadowolona ze swoich paznokci! Wyglądają przepięknie, panie znały się na swojej pracy i swietnie zajęły się moimi paznokciami. Są bardzo dokładne i profesjonalne, szczerze mówiąc nigdzie indziej nie wykonano mi tak pięknie paznokciu u stóp. Wszystko dojechane pod same skórki przez co paznokcie dłużej będą wyglądać ładnie. Jedyne co mogę zrobić to polecić, bo warto;)

koni izle
ODPOWIEDZ