Chciałabym poruszyć dziewczyny Problem wczesnej menopauzy a chęć zajścia w ciążę...
może któraś z was jest w podobnej sytuacji i ma tak, że objawy menopauzy pojawiły się jej przed 40stką i zastanawia się nad leczeniem?
Ślęczę od wczoraj w necie, czytam artykuly o tym np tu https://www.gyncentrum.pl/blog/pl/wczes ... enie-ciaza i tak jakoś potrzebuję z kimś o tym wszystkim porozmawiać.
Leczyć się, próbować?
Odpuścić?
Problem wczesnej menopauzy a chęć zajścia w ciążę...
Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
- izka01
Re: Problem wczesnej menopauzy a chęć zajścia w ciążę...
Wszystko zależy od sytuacji. Ja akurat już nie planowałam ciąży, mamy z mężem dwójkę dzieci. A wiadomo, że okres menopauzy jest taki, że nigdy nic nie wiadomo. Dlatego ja się zabezpieczam stosując belarę i to mi daje poczucie bezpieczeństwa. Tym bardziej, że seks jest dla nas ważny, lubimy się kochać.
Post autor: Monia »
Na objawy menopauzy chciałabym wam polecić kapsułki jasnum na dzień i noc super sprawdziły się u mnie przy objawach przedwczesne menopauzy. Mają dobry skład, bez konserwantów i wypełniaczy, za to pełne ekstraktów roślinnych. W ciągu dnia złagodziły objawy gorąca i zredukowały uczucie zmęczenia i znużenia, w nocy dzięki chmielowi pomagały zasnąć . Dodatkowo zawierają witaminę D i E, kwas foliowy i wiele innych dobrych dla naszego organizmu składników. Właśnie to jest dla mnie zawsze najważniejsze - skład produktu. Próbowałyście tych kapsułek?
Post autor: józiak »
No tak, kwas foliowy jest bardzo ważny, najlepiej taki wysokiej jakości. Ten [url=https://www.naturawit.pl/product-pol-89 ... letek.html] methyl folate now jest świetny, bardzo dobrze przyswajalny przede wszystkimMonia pisze: ↑30 wrz 2021, 15:56 Na objawy menopauzy chciałabym wam polecić kapsułki jasnum na dzień i noc super sprawdziły się u mnie przy objawach przedwczesne menopauzy. Mają dobry skład, bez konserwantów i wypełniaczy, za to pełne ekstraktów roślinnych. W ciągu dnia złagodziły objawy gorąca i zredukowały uczucie zmęczenia i znużenia, w nocy dzięki chmielowi pomagały zasnąć . Dodatkowo zawierają witaminę D i E, kwas foliowy i wiele innych dobrych dla naszego organizmu składników. Właśnie to jest dla mnie zawsze najważniejsze - skład produktu. Próbowałyście tych kapsułek?

Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki