Problemy intymne

Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
Awatar użytkownika
Bodzio12

Problemy intymne

Post autor: Bodzio12 »

Potrzebuje Waszej pomocy w dość intymnej sprawie. Mąż ma problem z przedwczesnym wytryskiem, jednak nie chce ze mną o tym rozmawiac, a nawet często prowadzi to do kłotni. Szukam pomocy, nie wiem jak sobie z tym poradzić, a na stronach wyczytałam juz wiele beznadziejnych porad.
Awatar użytkownika
ania11

Re: Problemy intymne

Post autor: ania11 »

Równiez przechodzilismy przez to z mężem, jednak mamy to juz za sobą. Jeżeli potrzebujesz pomocy to wejdz na stronę https://zaskoczeni.com.pl/ i sprawdz kapsułki Orgasm Control .
Awatar użytkownika
Bodzio12

Jesteście zadowoleni z ich działania? Są bezpieczne ?
Awatar użytkownika
ania11

Post autor: ania11 »

Są w 100% bezpieczne i można je kupić za bardzo rozsądne pieniądze. Odkąd mąż zaczął je stosować, oboje jestesmy bardzo zadowoleni z seksu. Wszystko masz dokładnie opisane na stronie, która Ci podałam .
Awatar użytkownika
Bodzio12

Dziękuje za poradę i życzę miłego dnia .
Awatar użytkownika
Cindy

Post autor: Cindy »

Najlepiej skonsultować to z lekarzem. Ogólnie jestem zdania, że wszelkiego rodzaju problemy, infekcje intymne należy w ten sposób rozwiązywać. Wiadomo, są środki dostępne bez recepty, których warto spróbować przed wizytą u lekarza, a raczej - w oczekiwaniu na nią.
Awatar użytkownika
izka01

Post autor: izka01 »

Nie ma jak jest zdrowie i nic nie dokucza, ale nie zawsze się tak da. Żaden problem zdrowotny nie jest przyjemny, a niektóre są wręcz krępujące jak właśnie problemy intymne. Wiadomo jak coś dokucza to trzeba do lekarza. Jak mam czas to wtedy czytam różne takie artykuły o zdrowiu, na różne tematy. Zawsze można się czegoś dowiedzieć. Mój ulubiony portal to https://www.liluart.pl/tematy/zdrowie/ , tam właśnie jest sporo ciekawych artykułów.
Awatar użytkownika
Sysiek

Post autor: Sysiek »

Mi ostatnio pojawiły się odparzenia wydaje mi się, że to było spowodowane zmianą podpasek ;/ miałyście tak kiedyś? Zawsze używałam Always ale nie było w sklepie więc kupiłam inne...
Awatar użytkownika
gaster

Post autor: gaster »

Moje problemy z erekcją skończyły się jak zacząłem zmieniać kobiety, znajduje je na portalu https://www.datezone.com/sex/polska/lubelskie/zamosc i z nimi się umawiam. Według mnie Sex Zamość to super sprawa, można na tej stronie znaleźć naprawdę sporo ciekawych osób.
Aśka

Post autor: Aśka »

Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że stres przed wpadką też jest problem. Mało przyjemności się odczuwa, unika zbliżeń, to nie wpływa dobrze na związek. Dlatego właśnie zaczęłam stosować antykoncepcję. Mam dwuskładnikowe tabletki belara. Teraz to myślę, czemu wcześniej się nie zdecydowałam.
Awatar użytkownika
pamela

Post autor: pamela »

Na problemy intymne mój ginekolog zalecił mi stosowanie papilocare profilaktycznie bo robiłam test na hpv i wyszedł pozytywny. Podobno też żel działa też profilaktycznie więc można go stosować nawet jeśli nie ma żadnych objawów działa tego wirusa na szyjce macicy
Awatar użytkownika
twist

Post autor: twist »

Każdy ma problemy z inną dolegliwością. U mnie przez długi czas była to suchość pochwy. Na szczęście ginekolog polecił mi globulki nawilżające Vagisan Cremolum. Polecam - nawilżają, natłuszczają i koją, a do tego nie zawierają hormonów.
haliś

Post autor: haliś »

W sumie ja mam problem z moim miejscem intymnym. Mam przerost pewnej części ciała. Wiem, że pomóc mi może plastyka warg sromowych https://www.elite.waw.pl/plastyka-warg-sromowych-wiekszych w Elite w Warszawie. Boję się, ale spróbuję, może sobie tak polepszę...
iśka27

Post autor: iśka27 »

Problemy intymne mogą mieć różne podłoże. U mnie mimo, że mąż się zabezpieczał to nie do końca ufałam prezerwatywom. Był to dla mnie problem, ponieważ seks nie dawał mi takiej przyjemności i zadowolenia jakbym chciała. Do spontaniczności też było daleko, bardziej skupiałam się na tym jaki mam dzień cyklu. Dlatego po rozmowie z ginekologiem zdecydowałam się na antykoncepcję. Tabletki belara okazały się dobrym wyborem. Dzięki nim zniknął cały ten stres. Nareszcie czerpię przyjemność z seksu.
anikaż

Post autor: anikaż »

Słuchaj, a co powiesz na to, by skorzystać z różnych gadżetów erotycznych? Są różne pierścienie erekcyjne, które opóźniają wytrysk, więc może to by pomogło? My mieliśmy podobna sytuację i właśnie takie zabawki, różne gadżety, także takie, które mi pomagają we wcześniejszym osiągnięciu orgazmu, kupiliśmy w sklepie internetowym gorlen.pl https://gorlen.pl/. Ich oferta jest kompleksowa, rozbudowana, ceny mają bardzo dobre, no i przesyłka jest dyskretna. Uważam, że to świetna opcja, polecam.
Cześka

Post autor: Cześka »

Jeśli chodzi o problemy intymne to idealnym rozwiązaniem będzie szczera rozmowa z partnerem i kontakt z specjalistą. Czasami jednak warto skorzystać z sprawdzonych porad na takich portalach jak ten https://www.strefanamietnosci.pl/ Dowiesz się wszystkiego na temat libido i seksualności i może zainteresują cię porady łóżkowe. Na pewno nie stracisz poświęcając im kliku chwil.
Łania29

Post autor: Łania29 »

Zastanawialiście się kiedyś dlaczego problemy związane ze zdrowiem intymnym tak nas zawstydzają? Uważam ,że niepotrzebnie. Sama mam problemy ze zdrowiem intymnym a upławy z pochwy to do niedawna mój mój największy problem. Udałam sie do lekarza a on zaordynował mi octenisept. Powiem tak - działa i jestem zadowolona.
JaśNofus

Post autor: JaśNofus »

Wiedzę o problemach intymnych możesz zwiększyć dzięki stronie https://zagojeni.pl/otarcia-skaleczeni ... t-na-to-sp. To nie są tylko i wyłącznie artykuły dla kobiet, gdyż zawierają też informacje na temat higieny miejsc intymnych u mężczyzn.

jak racjonalnie schudnąć
Awatar użytkownika
foxi

Post autor: foxi »

Problemy intymne przybierają różną postać.Niestety większość Pań wstydzi tych spraw , o nich rozmawiać i często dochodzi do poważnych powikłań zdrowotnych. Na przykład dolegliwości takie jak stany zapalne pochwy i sromu to dość częsta przypadłość Pań.Można jednak radzić sobie samej, oczywiście trzeba mieć czym i wiedzieć jak to robić. Octenisept to lek, który powinien pomóc na te dolegliwości.
Guśna

Post autor: Guśna »

Szczerze trudno doradzić, myślę że powinnac poszukac jakiś portal dla kobiet, tam często właśnie opisują takie problemy, może zerknij sobie na stronę My-V to portal dla kobiet, tam jest różna tematyka, nie tylko taka intymna, ale tez o urodzie, zdrowiu, modzie. Ja tam często zaglądam i czytam najnowsze wpisy.
Awatar użytkownika
kisianka

Post autor: kisianka »

Ogólnie nie mam na co narzekać jeśli chodzi o moje zdrowie intymne. No może tylko jakiś miesiąc temu z moim partnerem zaczęliśmy bardziej intensywniej i częściej starać się o dziecko i pojawiły się u mnie otarcia. Ale na szczęście dzięki stosowaniu żelu feminum nie musieliśmy rezygnować z naszych starań :)
Łucja.a

Post autor: Łucja.a »

Mnie problemy intymne też nie ominęły. Wszystko przez suchość pochwy i przy uprawianiu seksu pojawiły się podrażnienia. Jednak miejsca intymne są delikatne i przez to czuje się taki dyskomfort, a nawet ból. Kupiłam w aptece Cicatridinę i stosowałam według ulotki przez jakiś czas. Działa regenerująco na błonę śluzową pochwy, przyspiesza gojenie. Pani w aptece mi ją zaproponowała i faktycznie pomaga.
długa

Post autor: długa »

iśka27 pisze: ↑08 gru 2020, 18:35 Problemy intymne mogą mieć różne podłoże. U mnie mimo, że mąż się zabezpieczał to nie do końca ufałam prezerwatywom. Był to dla mnie problem, ponieważ seks nie dawał mi takiej przyjemności i zadowolenia jakbym chciała.
Miałam podobnie, też bardzo bałam się wpadki i dlatego poszłam do ginekologa po skuteczne tabletki, lekarz wypisał mi tabletki vines, niskodawkowe na początek ale okazały się dla mnie bardzo dobre.
Słota

Post autor: Słota »

Łucja.a pisze: ↑15 lut 2021, 19:25 Mnie problemy intymne też nie ominęły. Wszystko przez suchość pochwy i przy uprawianiu seksu pojawiły się podrażnienia. Jednak miejsca intymne są delikatne i przez to czuje się taki dyskomfort, a nawet ból.
Tak, podpisuję się pod tym, bo u mnie problem wyglądał dokładnie tak samo. Ja od jakiegoś czasu stosuję globulki Vagisan, początkowo każdego dnia, ale teraz tak naprawdę wystarczy już raz w tygodniu.
Awatar użytkownika
stokrotka21

Post autor: stokrotka21 »

Moje intymne problemy wynikają z tego że choruję na endometriozę, bolesne miesiączki, ból podczas seksu, to wszystko przez tą chorobę. Dowiedziałam się o niej od mojego ginekologa a podczas diagnostyki w szpitalu medicover potwierdziły się podejrzenia mojego lekarza.
ODPOWIEDZ